Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Ο «Happy traveler» και η Ηλέκτρα της καρδιάς του ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας

Chek in με Ευτυχισμένα κουφέτα!

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν την Τρίτη 20 Μαΐου οι «Happy travelers» Ευτύχης Μπλέτσας και Ηλέκτρα Αστέρη. Περίπου έξι χρόνια μετά την αρχική επισημοποίηση της σχέσης τους με πολιτικό γάμο σε δημαρχείο, οι δύο τηλεοπτικοί ταξιδιώτες, οι οποίοι έχουν αποκτήσει μαζί και δύο υπέροχες κόρες που παίρνουν μαζί στις εξορμήσεις τους, ενώθηκαν με τα γαμήλια δεσμά ενώπιον Θεού και ανθρώπων, βιώνοντας έτσι τη μαγεία και του θρησκευτικού μυστηρίου.

Ευτύχης Μπλέτσας και Ηλέκτρα Αστέρη στη πρώτη σέλφι μετά τον γάμο τους

Τα χαρμόσυνα μαντάτα ανακοινώθηκαν από τους ίδιους τους νιόπαντρους, αργά το απόγευμα της Τετάρτης, μέσα από δύο ξεχωριστές αναρτήσεις που έκαναν στο Instagram. «Παντρευτήκαμε και σε εκκλησία! Θέλαμε να το κάνουμε καιρό. Εγινε κι αυτό λοιπόν!» έγραψε ο Ευτύχης Μπλέτσας στο δικό του γαμήλιο post, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία όπου εμφανίζεται με μπλε γαμπριάτικο κοστούμι έξω από την εκκλησία και ποζάρει χαμογελαστός δίπλα στη σύζυγό του, η οποία κρατά στα χέρια της μία ανθοδέσμη με κίτρινα τριαντάφυλλα.

Οι φωτογραφίες

Από την πλευρά της η Ηλέκτρα Αστέρη ανέβασε στον δικό της λογαριασμό ακόμα μία κοινή φωτογραφία τους, πλην όμως από τον εσωτερικό χώρο της εκκλησίας όπου αντάλλαξαν όρκους πίστης, αγάπης και αφοσίωσης. Την ανάρτησή της η συνταξιδιώτισσα του Ευτύχη Μπλέτσα στη ζωή και την τηλεόραση συνόδευσε με ένα τρυφερό μήνυμα για την κοινή τους διαδρομή: «Μια μέρα ξεχωριστή για εμάς που θα μας ενώσει. Πάλι! Γνωριστήκαμε. Ταξιδέψαμε. Γίναμε οικογένεια όταν βρήκαμε τον Ηρακλή στον δρόμο. Κι άλλα ταξίδια.

Παντρευτήκαμε με πολιτικό. Κάναμε παιδιά. Συνεχίσαμε τα ταξίδια. Και τώρα ήρθε η ώρα για τον θρησκευτικό. ‍Μια μέρα ξεχωριστή για εμάς που θα μας ενώσει. Πάλι! Μετά από 13 χρόνια και όλα αυτά που έχουμε περάσει, πάλι διαλέγω εσένα. Πάλι. Εσένα. Στο άπειρο και ακόμη παραπέρα, αγάπη μου! Το πιο ωραίο ταξίδι που έχω κάνει στη ζωή μου δεν ήταν σε χώρα. Ηταν η σχέση μας. Καλό υπόλοιπο μας εύχομαι!» έγραψε η Ηλέκτρα Αστέρη, συγκεντρώνοντας πολλές ευχές για «βίον ανθόσπαρτον» με τα likes και τις καρδούλες από τους ακολούθους της στο διαδίκτυο να πέφτουν βροχή.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα