Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Βίκυ Καγιά: «Πληγώθηκα, όλοι πληγώνονται όταν τα πράγματα πηγαίνουν λάθος»

«Δεν υπάρχει λόγος να κρατάει ο ένας κακία στον άλλον»

Η Βίκυ Καγιά παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Buongiorno». Η γνωστή παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο νέο κύκλο του «GNTM» που ετοιμάζεται, αλλά και στην αποχή της από την τηλεόραση.

«Είναι ήρεμα, βρήκα τους ρυθμούς μου με τα παιδιά, με τα σχολεία, με τα δικά μου πράγματα, μια χαρά, όλα καλά» ανέφερε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

Στη συνέχεια, το πρώην μοντέλο μίλησε για το νέο κύκλο του GNTM που ετοιμάζεται: «Θέλω να πάει μια χαρά. Δεν σημαίνει επειδή κάποιος, δεν είναι σε μία εκπομπή, δεν έχει αγαπήσει την εκπομπή.

Όπως και το Shopping Star και το GNTM ήταν αγάπες της ζωής μου, τις έκανα με πάθος, με τιμή, με όλη μου τη δύναμη. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάω απέναντι ή θα ευχηθώ να μην πάει καλά. Θέλω οι άνθρωποι να πηγαίνουν καλά και να βρίσκουν αυτό που τους αφορά και τους ενδιαφέρει. Δεν μπορώ να πω ψέματα. Δεν υπάρχει λόγος να κρατάει ο ένας κακία στον άλλον. Οι συνεργασίες γίνονται, πράγματα συμβαίνουν. Το θέμα είναι να βάζουμε όλοι τα όριά μας, δεν μπορούν πάντα να φταίνε οι άλλοι, όπως είπα και πριν, κάπου στη μέση είναι η αλήθεια».

«Πληγώθηκα. Όλοι πληγώνονται όταν τα πράγματα πηγαίνουν λάθος. Είναι ένα ανθρώπινο και συμβατό συναίσθημα» κατέληξε στο τέλος η Βίκυ Καγιά.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα