Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Ναταλία Γερμανού: «Είχα σχέση με νεότερους άνδρες επειδή μου άρεσαν όχι από ανασφάλεια»

«Η πιο σωστή απόφαση που πήρα ήταν ο γάμος μου»

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε για όλα στην εκπομπή «Ενώπιος ενωπίω». Αναφέρθηκε στην περίοδο που έκανε σχέση με πολύ νεότερους άντρες και εξήγησε τον λόγο.

«Το γεγονός ότι κατά καιρούς είχα σχέσεις με νεότερους άντρες δεν ήταν από ανασφάλεια. Μου άρεσαν και είχα σχέσεις μαζί τους, δεν είχε να κάνει με ανασφάλεια. Έτσι ήθελα, έτσι έκανα. Μετά μου άρεσε ένας μεγαλύτερος ή ένας συνομήλικος, έκανα σχέσεις μαζί τους. Δεν είναι όλα προϊόν ανασφάλειας στη ζωή μου. Πλέον είναι πολύ προστατευμένη η προσωπική μου ζωή, σε σχέση με το τι αφήνω να φανεί.

 Ο γάμος μού πάει, εγώ δεν του πάω. Ο γάμος είναι ένας ωραίος θεσμός για άλλους ανθρώπους. Ο γάμος είναι μια συνθήκη που απαιτεί κάποια πράγματα: μονιμότητα, οικογένεια. Εκ του αποτελέσματος φάνηκε ότι δεν την αντέχω τη μονιμότητα. Ο άνθρωπος αυτός ήθελε να κάνει παιδιά, εγώ δεν ήθελα ποτέ να κάνω παιδιά.

Διαβάστε επίσης: Η συγκίνηση της Ναταλίας Γερμανού αναφερόμενη στον πατέρα της

Δεν μπορούσα να του το στερήσω αυτό. Θα σκεφτόμουν να υιοθετήσω ένα παιδί σε κάποια φάση της ζωής μου, που θα έχω τελειώσει με τις δουλειές, για να μπορώ να αφοσιωθώ στο παιδί.

Στα 32 μου, το μυαλό μου ήταν πάνω από το κεφάλι. Δεν ήθελα να επαναλάβω τα λάθη των γονιών μου, να μεγαλώσει το παιδί μου με τη γιαγιά. Τα παιδιά είναι να μεγαλώνουν με γονείς».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα