Αρκετοί καλλιτέχνες πήραν μέρος σε ποδοσφαιρικό αγώνα για καλό σκοπό

Mατς... στημένο για φιλανθρωπία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποδοσφαίρου του ΟΗΕ, η ομάδα Ελπίς Αγίων Αναργύρων και ο οργανισμός SYNIPARXIS έστησαν ένα διαφορετικό ματς, όπου το ζητούμενο δεν ήταν το σκορ, αλλά η στήριξη σε όσους το έχουν ανάγκη.

Στο πλευρό τους, αγαπημένοι καλλιτέχνες που άφησαν για λίγο τη σκηνή και μπήκαν στο γήπεδο – όχι για show, αλλά για έναν καλό σκοπό. Ο φιλανθρωπικός αγώνας είχε παλμό, θετική ενέργεια και πολύ κέφι, με το κοινό να συμμετέχει ενεργά, προσφέροντας τρόφιμα για το Humanity Greece.

Παρόντες ήταν οι Γιάννης Αϊβάζης, Γιώργος Γεροντιδάκης, Λούκας Γιώρκας, Δημήτρης Θεοδοσιάδης, Σταύρος Σβήγκος, Αρης Σοϊλέδης, Αντώνης Σταθόπουλος, Αλέξανδρος Καραχάλιος, Γιώργος Μανίκας, Παντελής Πανουργιάς, Αντώνης Πετρόπουλος, Γιάννης Σκοπελίτης και Θοδωρής Τριποτσέρης, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στο πιο feel good event του μήνα. Ο αθλητισμός, η μουσική και η αλληλεγγύη έγιναν για λίγο… ομάδα, αποδεικνύοντας πως καμιά φορά μια απλή ιδέα και μια ανοιχτή πρόσκληση μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κωνσταντία Χριστοφορίδου «καρφώνει» γνωστή ηθοποιό: «Όλοι νομίζουν ότι είναι καλή, αλλά είναι τεράστιο έγκλημα»

Σε αποκαλύψεις με αρκετές αιχμές προχώρησε η Κωνσταντία Χριστοφορίδου,...

Η ατάκα Παπανώτα για την αποχώρηση Κοσιώνη που άναψε φωτιές – «Η άλλη περιμένει μήνες…»

Στο παρασκήνιο της αποχώρησης της Σία Κοσιώνη από τον...

«Βόμβα» από τη Φαίη Σκορδά για ΣΚΑΪ και Σία Κοσιώνη: Ο παρουσιαστής που ήθελαν για το κεντρικό δελτίο

Σε μια αποκάλυψη που συζητήθηκε έντονα προχώρησε η Φαίη...

Μητέρα 19χρονης Μυρτώς: «Να βασανιστούν όπως βασανίστηκε το παιδί μου, να μη δουν ποτέ τον ήλιο»

Ο Αντώνης Σρόιτερ επισκέφθηκε τους γονείς της 19χρονης Μυρτώς στην Κεφαλονιά.

Διάσημο ζευγάρι της σόουμπιζ χτίζει το σπίτι των ονείρων του δίπλα σε… παραλία γυμνιστών

Ο Τζέισον Στέιθαμ και η Ρόζι Χάντινγκτον-Γουάιτλι ετοιμάζουν το...

Ο Πασχάλης Τερζής πάντρεψε την εγγονή του

Τρισευτυχισμένος ο Πασχάλης Τερζής καθώς πάντρεψε την εγγονή του.