Μπρουκ Σιλντς: Οι εφιάλτες στη ζωή του κοριτσιού της «γαλάζιας λίμνης»

«Survivor» στα 60 της

Η ζωή της Μπρουκ Σιλντς που έκλεισε στις 31 Μαΐου τα 60 της θα μπορούσε να είναι ένα ριάλιτι επιβίωσης! Το κορίτσι που στα 15 του πρωταγωνίστησε στην τεράστια εμπορική επιτυχία «Γαλάζια λίμνη», κυκλοφορώντας με ένα φύλλο συκής, όπως και ο συμπρωταγωνιστής της, Κρίστοφερ Ατκινς, κουβαλά στις αποσκευές της ζωής του όχι μόνο τον τίτλο τού άλλοτε συμβόλου του σεξ, αλλά και έναν βιασμό!

Εχοντας για μάνατζερ την αλκοολική μητέρα της, στα δώδεκά της θα παίξει στην «Κουκλίτσα της Νέας Ορλεάνης» κάνοντας την κόρη μίας ιερόδουλης (Σούζαν Σάραντον) σε ένα πορνείο της Νέας Ορλεάνης του 1917, που θα βγάλει την παρθενιά της σε δημοπρασία! Μάλιστα, τη συγκεκριμένη ταινία τη θεωρεί «παιδική πορνογραφία» και έχει απαγορέψει στις κόρες της να τη δουν! Η πιο τραυματική εμπειρία όμως στη ζωή της θα συμβεί όταν θα πέσει θύμα βιασμού από έναν παραγωγό που της έταξε ρόλο και την οδήγησε σ’ ένα δωμάτιο ξενοδοχείου βιάζοντάς την!

Από το 2001, όταν πια θα έχει βρει την ηρεμία στη ζωή της, θα παντρευτεί τον παραγωγό και σεναριογράφο Κρις Χένσι, με τον οποίο θα κάνει και τις δύο αγαπημένες της κόρες. Η Μπρουκ Σιλντς, όσο κι αν φαντάζει περίεργο, είναι σήμερα μία μεσήλικη ώριμη γυναίκα που πέρασε και άλλα πολλά στην ταραχώδη ζωή της -μόνο η περιπέτεια με τις γυμνές φωτογραφίες της μπορεί να γεμίσει ένα βιβλίο-, δεν κρατά όμως κακία ούτε στη μητέρα της ούτε σε κάποιους που έβγαλαν εκατομμύρια πάνω στο γυμνό κορμί της. Βλέποντας στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της την ίδια ως κοριτσάκι, θα πει με νόημα: «Τα κατάφερε, άντεξε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό