Πρίγκιπας Χάρι: Το «μαύρο πρόβατο» του Μπάκιγχαμ έφτασε στο σημείο να θέλει να αλλάξει το επίθετό του

Χάρι Σπενσερ

Ολοένα και βαθαίνει το χάσμα ανάμεσα στο «μαύρο πρόβατο» του Μπάκιγχαμ και στον βασιλιά Κάρολο, με την «Daily Mail» να αποκαλύπτει σε δημοσίευμα ότι ο πρίγκιπας Χάρι ήταν ένα βήμα πριν αλλάξει το επίθετό του σε Σπένσερ, παίρνοντας δηλαδή το επίθετο της μητέρας του, της αείμνηστης πριγκίπισσας Νταϊάνα!

Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα, ο δούκας του Σάσεξ, ψάχνοντας πώς θα αλλάξει επώνυμο (κάτι που θα σήμαινε ότι θα εγκατέλειπε μια για πάντα το Mountbatten-Windsor, το οποίο έχουν τα παιδιά του, ο πρίγκιπας Αρτσι και η πριγκίπισσα Λίλιμπετ), συζήτησε το θέμα ακόμα και με τον θείο του, τον αδελφό της Νταϊάνα, τον κόμη Σπένσερ, κατά τη διάρκεια μιας σπάνιας επίσκεψης στη Βρετανία, αλλά ενημερώθηκε για το πόσο δύσκολη νομικά είναι η όλη διαδικασία! «Είχαν μια πολύ φιλική συζήτηση και ο Σπένσερ τον συμβούλεψε να μην κάνει ένα τέτοιο βήμα» είναι τα λόγια φίλου του Χάρι που επικαλείται η «Daily Mail».

Πόσο έχει απομακρυνθεί

Οπως και να ‘χει, αυτή και μόνο η σκέψη του Χάρι δείχνει πόσο έχει απομακρυνθεί από το παλάτι, τον πατέρα του και τον αδελφό του, πρίγκιπα Ουίλιαμ! Να σημειωθεί ότι το Mountbatten-Windsor είναι το επώνυμο που έχουν οι απόγονοι της εκλιπούσας βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Φιλίππου, ενώ στο πρόσφατο παρελθόν ο βασιλικός συγγραφέας Τομ Μπάουερ είχε υποστηρίξει ότι «η Μέγκαν αποφάσισε ότι ο πραγματικός της στόχος στη ζωή ήταν να είναι η επόμενη Νταϊάνα».

Αν η αλλαγή ονόματος είχε γίνει, η κόρη της, η οποία λέγεται ότι έχει συναντήσει τον παππού της Κάρολο μόνο μία φορά, θα λεγόταν Λίλιμπετ Νταϊάνα Σπένσερ και πολλοί θα το ερμήνευαν και ως έναν φόρο τιμής στην εκλιπούσα μητέρα του Χάρι, κάτι που θα εξόργιζε τον Κάρολο, ο οποίος είναι δεμένος με το επίθετο «Mountbatten», όπως ήταν και ο πατέρας του Φίλιππος, που το είχε υιοθετήσει όταν πολιτογραφήθηκε το 1947 Βρετανός υπήκοος και παραιτήθηκε από τον ελληνικό και δανικό βασιλικό τίτλο του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο