Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Ξέσπασε ο Νίκος Γκάνος: «Με σταμάτησε η αστυνομία και μου περάσαν χειροπέδες»

«Ήταν πολύ τρομακτικό το σκηνικό, είχε ελάχιστο φως, δεν μπορούσες να δεις»

Ο Νίκος Γκάνος μέσω ενός βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok αποκάλυψε πως μετά από έλεγχο της αστυνομίας συνελήφθη και πέρασε ένα 24ωρο στο κρατητήριο. Ο γνωστός τραγουδιστής, βίωσε τον απόλυτο τρόμο αφού όπως είπε «είχε ελάχιστο φως και δεν μπορούσες να δεις».

Συγκεκριμένα ο Νίκος Γκάνος ανέφερε: «Με σταμάτησε η αστυνομία στην πλατεία της Δάφνης. Είχα δίπλωμα για 50 κυβικά, όμως η μηχανή μου είναι 300 κυβικά. Λάθος μου, αλλά έτσι έγινε. Ήρθε γερανός, πήρε το μηχανάκι και τις πινακίδες, μου κράτησαν τα χαρτιά και μου λένε ότι θα με πάρουν αυτόφωρο. Εκεί έπαθα ένα σοκ, δεν το περίμενα καθόλου. Μου περάσαν χειροπέδες -άλλο σοκ- ένιωθα λες και είμαι ο χειρότερος εγκληματίας. Κάποια στιγμή τηλεφώνησα στη μητέρα μου να πάρει το κινητό μου, γιατί απαγορευόταν να το έχω. Εκεί λοιπόν, κατεβήκαμε κάτω και η μητέρα μου με είδε με τις χειροπέδες, μία εικόνα που δεν θα ήθελε καμία μάνα για το παιδί της.

Μου πήραν τα κορδόνια, τα σκουλαρίκια, το ρινικό σπρέι… Ήταν πολύ τρομακτικό το σκηνικό, είχε ελάχιστο φως, δεν μπορούσες να δεις, μύριζε τόσο άσχημα, είχε γύρω στα δέκα άτομα μέσα. Δεν ξέρω ποιοι είχαν κάνει κάτι όντως, σίγουρα όμως έμαθα ότι υπήρχαν άτομα που είχαν κατηγορηθεί για οπλοφορία και βία, άλλος είχε χτυπήσει τη γυναίκα του. Φοβόμουν και μόνο που ήμουν εκεί μέσα. Δεν μπορούσες να περάσεις ούτε έξω από την τουαλέτα, τα στρώματα ήταν βρόμικα, κοιμόντουσαν όλοι αυτοί, άνθρωποι με πληγές σε όλο τους το σώμα, μου φαινόταν πολύ δύσκολο να κοιμηθώ σε αυτό το κρεβάτι. Σας εύχομαι να μην σας τύχει ποτέ. Όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα, ήμουν όρθιος και δεν μπορούσα να ακουμπάω το κρεβάτι. Ήταν σαν να είχα σκοτώσει άνθρωπο ή να είχα ληστέψει τράπεζα. Αισθάνθηκα τόσο άσχημα εκείνη την ώρα, σαν να είμαι εγκληματίας».

@nikosgkanosofficial Με πήγαν αυτόφωρο και πέρασα 24 ώρες στο κρατητήριο 😣##gkanos##ganos##police##greece##fyp##foryou##athens ♬ πρωτότυπος ήχος – Nikos Ganos

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί




Μποζουκια Αθηνα