Πέμπτη, 10 Ιουλίου, 2025

Το πάρτι της σχεδιάστριας Νάντιας Δούκα, με guest τον Νεκτάριο Κυρκόπουλο

Μια αξέχαστη βραδιά πέρασε η ταλαντούχα σχεδιάστρια Νάντια Δούκα,...

Νατάσα Θεοδωρίδου: «Υπήρξαν συνεργασίες που δεν πέρασα καλά και με έριξαν ψυχολογικά»

Για τις συνεργασίες που την έριξαν ψυχολογικά, αλλά και...

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Δεν έχει κανένα μέτρο η Αρια Καλύβα»

Παραδέχτηκε ότι δεν έπαψε να αγαπά την πρώην σύντροφό...

«Checkout» από το «Grand Hotel» για τον Κουκουράκη

Αν συμβεί αυτό, θα είναι πρωτάκουστο στα τηλεοπτικά χρονικά......

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Εφόσον δεν με σέβεσαι, γιατί να σε σεβαστώ κι εγώ;»

«Δεν πηγαίνω σε κάποιες εκπομπές, με θίγουν αυτά που λένε»

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάννα» στην κυπριακή τηλεόραση. Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πατρότητα, αλλά και στον λόγο που δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις.

«Με το παιδί αλλάζουν τα πάντα στη ζωή σου, ξεχνάς το πριν. Εκεί καταλαβαίνουμε και τους δικούς μας γονείς, που μας έλεγαν: όταν κάνεις κι εσύ παιδιά, θα καταλάβεις. Είναι παιδί κορονοϊού, τώρα κλείνει τα 5. Γενικότερα, είναι ωραίο σενάριο για το Netflix αυτό» ανέφερε αρχικά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Στη συνέχεια, ο γνωστός ηθοποιός πρόσθεσε: «Το είχα πει στον Κώστα Γαβρά, όταν κάναμε την ταινία “Ενήλικες στο Δωμάτιο” και από τότε κρατήσαμε μια ωραία επαφή, του διηγούμουν διάφορα περιστατικά και μου λέει: αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον. Το πώς ένα ζευγάρι γνωρίζεται λίγο πριν τον κορονοϊό, μένει έγκυος η γυναίκα μέσα στον κορονοϊό, παντρεύονται μέσα στον κορονοϊό και γίνονται γονείς, κολλάμε κορονοϊό, τα πάντα. Και όλο αυτό μέσα από μία συγκεκριμένη συνθήκη, ζόρικη».

«Ακούστηκαν πολλά και διαφορετικά πράγματα και για την περίπτωσή μου, δεν θα κάτσω να ασχοληθώ. Πλέον με παίρνουν από ορισμένες εκπομπές για να πάω καλεσμένος και τους λέω: δεν έρχομαι σε εσάς, γιατί είπατε πράγματα για μένα. Εφόσον με θίγεις σαν άνθρωπο και δεν με σέβεσαι, γιατί να σε σεβαστώ κι εγώ;» ανέφερε στο τέλος ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα παθιασμένα φιλιά της Κατερίνας Λιόλιου στον σύντροφό της στη Μύκονο

Η Κατερίνα Λιόλιου πήγε στη Μύκονο να χαλαρώσει με τον σύντροφό της, Χάρη Παπατζανή και φίλους.

Κιμ Κίλιαν: Αποκάλυψε πως δίνει μάχη με τον καρκίνο – «Η τελευταία μου χημειοθεραπεία»

Η Κιμ Κίλιαν αποκάλυψε πως δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Με εκκεντρική τσάντα στην Επίδαυρο γνωστός πρωταγωνιστής

Ο καταξιωμένος ηθοποιός και γνωστός πρωταγωνιστής πήγε στην Επίδαυρο και τράβηξε πάνω του τα φλας.

Σταθοκωστόπουλος και Σπυροπούλου υποδέχτηκαν φίλους στο καλύτερο spot της αθηναϊκής ριβιέρας

Σύσσωμη η ελληνική socialite, lifestyle πρόσωπα, αγαπημένοι δημοσιογράφοι και...

Το χωριό της Καίτης Γκρέυ στη Σάμο, στις 18 Ιουλίου, βάζει τα… γιορτινά του προς τιμήν της

Μπορεί η οικογένεια της θρυλικής τραγουδίστριας Καίτης Γκρέυ να...
spot_img
spot_img