Η Μαριάννα Τουμασάτου καλεσμένη της εκπομπής «Happy Day» μίλησε για το metoo και για τη δίκη Φιλιππίδη.
«Οι βαθιά κακοποιητές, που δεν αντιλαμβάνονται καν ότι αν έρθεις σε εμένα και μου πεις “έλα, μωρή κοντοστούπα, πάμε το πλάνο”, μπορεί να με πειράξει ή αν το έχω λύσει, θα συνεχίσουν να το κάνουν, γιατί δεν αντιλαμβάνεται, είναι βόιδι όρθιο. Δεν ξέρεις αν φέρνεις τον άλλο σε δύσκολη θέση.
Νομίζω ότι κάποια πράγματα έχουν βελτιωθεί. Όχι πάρα πολλά. Πιο πολύ υπό τον φόβο της αποκάλυψης, όχι επειδή κατάλαβαν ότι αυτό δεν είναι ωραίο. Ήταν και συνηθισμένα πράγματα αυτά, πολλά από αυτά ήταν μια κανονικότητα. Το να περάσει μια κοπέλα δίπλα σου και να της κάνεις έτσι στον πισινό, φαινόταν ότι είναι κανονικό, δεν έλεγες: Παναγία μου, τι γίνεται; Νομίζω ότι θα πάνε καλά τα πράγματα στη δίκη Φιλιππίδη. Λένε πολλά οι δικηγόροι από την πλευρά του Φιλιππίδη, οι δικοί μας τα λένε όλα μέσα στην αίθουσα. Κάποιοι τα λένε στην τηλεόραση, κάποιοι τα λένε στην αίθουσα.
Δεν είναι κακό να επικοινωνείς τα πράγματα, γιατί είναι κι αυτό μία εντύπωση. Όταν τη χρειάζεσαι την εντύπωση, τη δημιουργείς. Όταν δεν την χρειάζεσαι την εντύπωση, δεν τη δημιουργείς. Όταν κάτι δεν λειτουργεί σωστά στο δικαστήριο, χρειάζεσαι βοήθεια έξω».
Δείτε το βίντεο από τα 07:04 λεπτά