Ο γνωστός κύριος της σόουμπιζ υπήρξε συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη και σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε πως η παρουσιάστρια λείπει από την τηλεόραση.
«Λείπει η Ελένη Μενεγάκη από την ελληνική τηλεόραση, μακάρι να γυρίσει», δήλωσε ο Βασίλης Καλλίδης. Και πρόσθεσε: «Απέχω τηλεοπτικά, είχα κουραστεί με τα πρωινά. Το θέμα δεν ήταν με το κανάλι ή η Φαίη, ούτως ή άλλως τώρα μου λείπουν πάρα πολύ.
Αλλά πολύ δύσκολα θα έκανα. Θα ήθελα να γυρίσω στην τηλεόραση, την αγαπάω πάρα πολύ. Αν γίνει μια πρόταση ενδιαφέρουσα, να υπάρχει ένα ζουμί, να υπάρχει μεδούλι, με μεγάλη μου χαρά».
Ενώ μίλησε και για το «MasterChef»: «Όσοι συμμετέχουν κατά κάποιο τρόπο είναι ήδη μάγειρες. Δεν είναι κάποιος μπογιατζής και πήγε να διαγωνιστεί. Πας εκεί για να γίνεις γνωστός».