Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Στη Λεμεσό διαπρέπει η Στέλλα Καπεζάνου

Η Edit Gallery στη Λεμεσό παρουσιάζει την έκθεση «Pretty Little Crimes», σηματοδοτώντας την τρίτη ατομική έκθεση της Στέλλας Καπεζάνου στην γκαλερί.

Η «Απαγωγή» – θρίλερ που κόβει την ανάσα διά χειρός Νικολούλη

Η οικοδέσποινα μιας από τις μακροβιότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, του «Φως στο τούνελ», θέλησε να ρίξει περισσότερο φως στο σκοτάδι, για αυτό έγραψε το έκτο της βιβλίο με τίτλο «Απαγωγή»,

Γιώργος Γεροντιδάκης: Εκνευρίστηκε με ερώτηση δημοσιογράφου για την προσωπική του ζωή

Τι εννοείς; Δεν κατάλαβα την ερώτηση.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης εκνευρίστηκε με ερώτηση δημοσιογράφου για την προσωπική του ζωή.

Ο ηθοποιός διατηρεί σχέση με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου ωστόσο κανείς από τους δύο δε μιλάει δημόσια γι’ αυτό. Ο Γιώργος Γεροντιδάκης έπαιξε μπάλα για καλό σκοπό στο Φράγκειο Δημοτικό Γήπεδο Μάνδρας και μια ερώτηση ήταν αρκετή να τον εκνευρίσει.

«Τι εννοείς; Δεν κατάλαβα την ερώτηση. Όχι όχι. Το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο, δεν έχει καμία σχέση με τη ζωή.Το ποδόσφαιρο είναι εδώ μέσα, ό,τι γίνεται το αφιερώνω στους συμπαίκτες μου, στους ανθρώπους που είναι της ομάδας. Θα σου πω κάτι χωρίς να με παρεξηγήσεις καθόλου. Όταν πρόκειται για έναν τόσο σοβαρό σκοπό, νομίζω ότι τέτοιες ερωτήσεις είναι λίγο άτοπες.

Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για ένα άλλο παιδί, οπότε αυτή η ερώτηση νομίζω ότι δεν μπορώ ούτε να την απαντήσω, δεν θα την απαντήσω ούτως ή άλλως αλλά κάνω αυτή τη διευκρίνηση, για να μη νομίζετε. Δεν θα απαντήσω τίποτα για την προσωπική μου ζωή σε μια τέτοια μέρα, αυτό είναι δεδομένο».

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...




Μποζουκια Αθηνα