Η Μαρία Ένεζλη και ο Διονύσης Αλέρτας βάπτισαν τα παιδιά τους

Σαββατοκύριακο με βαπτίσεις

Η Μαρία Ενεζλη και ο σύζυγός της Δημήτρης βάφτισαν τον γιο τους την Κυριακή 22 Ιουνίου. Το μυστήριο έγινε στο παρεκκλήσι του Αγίου Στυλιανού, στο Μαρούσι, με λίγους προσκεκλημένους και δύο μόλις από τους συνεργάτες της δημοσιογράφου στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».

Η Ενεζλη με τον σύζυγό της

Στη βάφτιση έδωσαν το «παρών» ο δημοσιογράφος Γιώργος Κρικοριάν με τη σύντροφό του, ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος με τη σύντροφό του και ο ραδιοφωνικός παραγωγός Γιάννης Κατινάκης.

Την ίδια ημέρα ο γνωστός pastry chef Διονύσης Αλέρτας και η πρώην σύζυγός του Νάγια Φωτοπούλου βάφτισαν τον 3,5 ετών γιο τους στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στην Κηφισιά. Το παιδί πήρε το όνομα Μάξιμος και ο πατέρας του δημοσίευσε στα social media φωτογραφίες από το μυστήριο.

O Διονύσης Αλέρτας με τον γιο του

Σε μία από αυτές ποζάρει με τον γιο του μπροστά από τον στολισμό του χώρου με λευκά και μπλε μπαλόνια. Ο Διονύσης Αλέρτας έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του στο Instagram: «Να μας ζήσεις άντρα μου!!!»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Τρελά ερωτευμένος ο Φοίβος Παπαδάκης – Η φωτό με τη σύντροφό του

Ο Φοίβος Παπαδάκης πόζαρε αγκαλιά με τη σύντροφό του, Αλίκη Μαρία Νούση.