Σάββατο, 6 Δεκεμβρίου, 2025

Ενοχλημένος ο Γιώργος Αμούτζας μετά από ερώτηση για την προσωπική του ζωή

Ο Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα παιδιά με...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα...

Κέλλυ Κελεκίδου: Η φωνή της έγινε σύμμαχος των πρωταγωνιστριών της «Vaginahood» σε...

To δικό της λιθαράκι στην τεράστια προσπάθεια, υπέρ οργανώσεων προστασίας γυναικών, που κάνει η ομάδα της παράστασης «Vaginahood», θέλησε να βάλει η Κέλλυ Κελεκίδου.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Εξώδικη διαμαρτυρία του Αλέξανδρου Μίντζια

Σχετικά με το δημοσίευμα που αναρτήθηκε στο έντυπο και στην ιστοσελίδα μας στις 25/6/2025, το οποίο αφορούσε τον δικηγόρο Αλέξανδρο Μίντζια:

Στο εν λόγω δημοσίευμά μας, στο οποίο αναπαραγάγαμε τμήματα από δημοσίευμα του ιστολογίου nassosblog.gr και είχε τη μορφή συνέντευξης με την εν διαστάσει σύζυγο του δικηγόρου, κυρία Σάννυ Χατζηαργύρη, παρουσιάστηκαν ισχυρισμοί και αναφορές σχετικά με την προσωπική και οικογενειακή ζωή τους, οι οποίοι, με βάση νέες πληροφορίες που περιήλθαν σε γνώση της εφημερίδας μας, δεν έχουν αποδειχθεί ακριβείς.

Ειδικότερα, έπειτα από έρευνα και εξακρίβωση των πραγματικών περιστατικών, οφείλουμε να διευκρινίσουμε τα εξής:

– Ο δικηγόρος κ. Αλέξανδρος Μίντζιας και η κυρία Σάννυ Χατζηαργύρη έχουν διακόψει τη συμβίωση και συνοίκησή τους στην τέως κοινή συζυγική τους στέγη, δυνάμει δικαστικής απόφασης, για διάστημα μεγαλύτερο του ενάμισι έτους πριν από τη δημοσίευση της συνέντευξης.

– Ο εν λόγω δικηγόρος είχε λάβει με την ίδια δικαστική απόφαση, αρχικώς, την αποκλειστική επιμέλεια των δύο ανήλικων τέκνων του έως τις 29/11/2024. Εκτοτε (και σήμερα), δυνάμει νεότερης δικαστικής απόφασης, ο ίδιος και η εν διαστάσει σύζυγός του έχουν από κοινού τη συνεπιμέλεια των τέκνων τους και μοιράζονται ισότιμα τον χρόνο ανατροφής και οίκησης μαζί τους.

– Ο κ. Μίντζιας έχει επιδείξει εμπράκτως μέχρι σήμερα συγκεκριμένη στάση ως προς την αυστηρή περιφρούρηση της ιδιωτικότητάς του και της οικογενειακής του ζωής, με μοναδικό μέλημα την προστασία των δύο ανήλικων τέκνων του, ενώ σε καμία περίπτωση δεν έχει επιδιώξει τη δημοσιοποίηση οποιασδήποτε πληροφορίας σε σχέση με τα ανωτέρω πεδία και εκφάνσεις της ζωής του.

– Οι ισχυρισμοί περί ενδοοικογενειακής απειλής, που αναφέρθηκαν στο δημοσίευμα, δεν επιβεβαιώνονται από κανένα επίσημο έγγραφο ή δικαστική απόφαση, αντιθέτως στις μέχρι σήμερα εκδοθείσες δικαστικές αποφάσεις, στο πλαίσιο της δικαστικής ρύθμισης των σχέσεων που αφορούν τον κ. Μίντζια, την κυρία Χατζηαργύρη και τα ανήλικα τέκνα τους, δεν υιοθετούνται τέτοιοι ισχυρισμοί, ούτε γίνεται οιαδήποτε αναφορά σε οιασδήποτε μορφής επιλήψιμη συμπεριφορά του κ. Μίντζια τόσο έναντι της κυρίας Χατζηαργύρη όσο και εν γένει ως συζύγου και πατέρα.

– Η χρονική συγκυρία της δημοσίευσης της ανωτέρω συνέντευξης συνέπεσε με την απολογία (αυθημερόν και ύστερα από λίγα λεπτά από την ανάρτηση της δημοσίευσης) του κατηγορουμένου Πέτρου Φιλιππίδη σε σημαντική υπόθεση έμφυλης βίας, στην οποία ο θιγόμενος δικηγόρος εκπροσωπεί κάποια από τα θύματα ως συνήγορος προς υποστήριξη της κατηγορίας για διάστημα μεγαλύτερο των πέντε ετών, γεγονός που εγείρει, κατά τον κ. Μίντζια, σοβαρά ερωτήματα ως προς τον απώτερο στόχο της συνέντευξης αυτής. Τα ερωτήματα αυτά εντόνως ενισχύονται και από το γεγονός ότι στη συνέντευξη η κυρία Χατζηαργύρη, όλως αορίστως (ποιοτικά και χρονικά) και χωρίς καμία απολύτως τεκμηρίωση, αναφέρει συλλήβδην «…Δέχθηκα ενδοοικογενειακή, ψυχολογική, λεκτική και οικονομική βία και απειλή….», χωρίς να διευκρινίζει, έστω και στοιχειωδώς, σε τι συγκεκριμένα συνίστανται τα ανωτέρω, καθώς και πότε, πού και πώς έλαβαν χώρα.

Δηλώνουμε προς τον κ. Μίντζια ότι ουδεμία πρόθεση είχαμε να προκαλέσουμε αναστάτωση στην προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική του ζωή από το εν λόγω δημοσίευμα, καθώς θεωρούσαμε πεπλανημένα ότι αναπαραγάγαμε ένα δημοσίευμα που ήταν έγκυρο και στηριζόταν σε αληθή και δημοσιογραφικώς εξακριβωμένα στοιχεία και δεδομένα, όπερ, όπως διαπιστώσαμε εκ των υστέρων, δεν ισχύει.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της σόουμπιζ

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Βάσια Τριφύλλη: Για φαγητό με την κόρη της

Η Βάσια Τριφύλλη βγήκε για φαγητό με την κόρη της, Βερόνικα και πόζαραν για αναμνηστικές φωτογραφίες τις οποίες η κόρη της ηθοποιού δημοσίευσε στο facebook.

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει η τσάντα που κρατούσε

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.





Μποζουκια Αθηνα