Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Στη Λεμεσό διαπρέπει η Στέλλα Καπεζάνου

Η Edit Gallery στη Λεμεσό παρουσιάζει την έκθεση «Pretty Little Crimes», σηματοδοτώντας την τρίτη ατομική έκθεση της Στέλλας Καπεζάνου στην γκαλερί.

Η «Απαγωγή» – θρίλερ που κόβει την ανάσα διά χειρός Νικολούλη

Η οικοδέσποινα μιας από τις μακροβιότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, του «Φως στο τούνελ», θέλησε να ρίξει περισσότερο φως στο σκοτάδι, για αυτό έγραψε το έκτο της βιβλίο με τίτλο «Απαγωγή»,

Πέτρος Φιλιππίδης: Απαλλαγή του ηθοποιού και για τη δεύτερη απόπειρα βιασμού προτείνει ο εισαγγελέας

«Η δικογραφία αυτή δεν έχει το πανηγυρικό στοιχείο του βιασμού, δηλαδή την ιατροδικαστική έκθεση»

Ο εισαγγελέας της έδρας, Ανδρέας Καραφλός, στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη ζήτησε απαλλαγή και για τη δεύτερη απόπειρα βιασμού εκφράζοντας έντονες αμφιβολίες για την καταγγελία και σημείωσε την έλλειψη ιατροδικαστικής έκθεσης.

«Η δικογραφία αυτή δεν έχει το πανηγυρικό στοιχείο του βιασμού, δηλαδή την ιατροδικαστική έκθεση», είπε χαρακτηριστικά. Ο εισαγγελέας έκανε λόγο επίσης για σοβαρές αντιφάσεις και κενά στις καταθέσεις της καταγγέλλουσας (π.χ. δεν θυμόταν τη μάρκα του αυτοκινήτου ούτε λεπτομέρειες για τον τόπο). Ο κ. Καραφλός τόνισε ότι προκύπτουν σοβαρές αμφιβολίες για την τέλεση της πράξης, «πλέον των πλείστων αμφιβολιών».

«Δεν προκύπτει ότι η σωματική βία ήταν ακαταμάχητη και μη προσποιητή. Ο κατηγορούμενος παρότι είχε δυνατότητα να προχωρήσει σε βιασμό, να ανέβει πάνω της, να τη φιλήσει, να της σκίσει τα ρούχα, σταμάτησε» είπε ο εισαγγελέας και πρόσθεσε ότι η καταγγέλουσα είναι πολύ δυναμική. «Τόσο εύκολο είναι να της πιάσει το κεφάλι και να της το κατεβάσει κάτω και να φτάσει στα δύο εκατοστά, το βρίσκω δύσκολο λόγω της αντίστασης της καταγγέλλουσας».

Ο εισαγγελέας χαρακτήρισε τον κατηγορούμενο «βιαστή για γέλια» και σχολίασε πως στην Ελλάδα κάθε επαφή βαπτίζεται βιασμός, σε αντίθεση με άλλες χώρες όπου παρόμοιες πράξεις θεωρούνται ήσσονος σημασίας. Στην δεύτερη καταγγέλλουσα, ο εισαγγελέας καταλόγισε το γεγονός ότι δεν θυμάται συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

«Δεν θυμάται καν τη μάρκα του αυτοκινήτου. Πώς θα προχωρήσουμε σε αξιολόγηση των ισχυρισμών της, όταν λείπουν βασικά στοιχεία για τον τόπο και τον τρόπο; Αν δεν γνωρίζει καν το όχημα, πώς μπορούμε να εκτιμήσουμε αν όλα αυτά που περιγράφει ανταποκρίνονται στην αλήθεια;». Σύμφωνα με τον ίδιο, στις καταθέσεις εντοπίζονται τουλάχιστον 26 αντιφάσεις, στοιχείο που, όπως είπε, δεν μπορεί να αγνοηθεί από το δικαστήριο. Ο κ. Καραφλός περιέγραψε τον κατηγορούμενο ως «βιαστή για γέλια», αναφερόμενος στην εικόνα που παρουσιάστηκε από τις καταθέσεις, ενός ανθρώπου που «γελούσε και χαριεντιζόταν».

Υποστήριξε ότι η υπόθεση ενδεχομένως να αφορά περισσότερο ζήτημα προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας παρά βιασμό. «Εδώ στην Ελλάδα έχουμε φτάσει να χαρακτηρίζονται όλα ως βιασμοί. Σαν λαός πώς το βλέπετε; Αν, για παράδειγμα, υπάρξει επαφή με γυμνό σώμα, αμέσως μιλάμε για βιασμό και 15 χρόνια φυλακή! Στην Αυστρία, για να σας δώσω μια σύγκριση, η ολοκλήρωση στο στήθος μιας γυναίκας θεωρείται ήσσονος σημασίας πράξη. Εδώ, όμως, όλα βαπτίζονται βιασμός», σχολίασε.

«Δεν απαγορεύεται να βλέπουμε όρια και κινδύνους που εγκυμονεί το metoo» είπε ο κ. Καραφλός επικαλούμενος και σχετικό άρθρο στη Γαλλία. «Πρέπει να πιστεύουμε στα θύματα βασιζόμενοι στο λόγο τους και μόνο» είπε ο εισαγγελέας. «Προσωπικότητες στιγματίζουν ονόματα. Καλείται ο καθένας να διαλέξει στρατόπεδα αλλιώς θα κατηγορηθεί για συνενοχή» πρόσθεσε ο κ. Καραφλός, καταλήγοντας «σας καλώ να αποκρίνεται δίκαιο, αντικειμενικά, με παρρησία, με τη λογική».

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...




Μποζουκια Αθηνα