Η Λένα Μαντά με αφορμή το βιβλίο της «Σπίτι δίπλα στο ποτάμι» που θα γίνει σειρά στον Alpha παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day». Η γνωστή συγγραφέας, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην απώλεια του συζύγου της, Γιώργου.
«Ήξερα ότι ο Γιώργος φεύγει από το Πάσχα του 2024. Όταν έφυγε τραβήχτηκε η κόκκινη γραμμή. Ακόμα κι αν το ξέρεις ότι ο άνθρωπος σου φεύγει δεν προετοιμάζεσαι για αυτό. Στην αρχή περνάς τη φάση της άρνησης. Ο Γιώργος τα είχε καταφέρει δύο φορές, μετά όμως το ξέρεις. Είχα προετοιμάσει τα παιδιά. Μετράς τις μέρες, τις ώρες, σταματάς να κοιμάσαι τα βράδια γιατί φοβάσαι μη φύγει στον ύπνο του. Τον τελευταίο χρόνο όλη μου η ζωή ήταν γύρω από τον Γιώργο» εξομολογήθηκε αρχικά η Λένα Μαντά.
«Μια εβδομάδα πριν φύγει ο Γιώργος από τη ζωή, καθόμαστε στον καναπέ και με κοίταξε, του λέω ‘τι με κοιτάς, τα έχουμε πει όλα;’ και μου απαντά ‘ναι, τα είπαμε’. Κι αυτή ήταν η τελευταία φράση την ώρα που έφευγε» πρόσθεσε στη συνέχεια η γνωστή συγγραφέας.
«Όταν έφυγε ο Γιώργος από τη ζωή τη δεύτερη μέρα έστρωσα το κρεβάτι μας και κοιμήθηκα εκεί. Άδειασα τις ντουλάπες του, την ταυτότητα του που γράφει το όνομα του την έδωσα στον εγγονό μου, τον σταυρό του τον έδωσα στον γιο μας. Τι να κρατήσω, ολόκληρη Γιώργος είμαι» κατέληξε η Λένα Μαντά.