«Ο Θανάσης Βέγγος το ’70 που φαλίρισε, έχασε το σπίτι του»

«Έβαλε τρικλοποδιά στον εαυτό του»

Η ζωή του Θανάση Βέγγου μεταφέρεται σε κόμικ από τους σκιτσογράφους Σπύρο Δερβενιώτη και Θανάση Πέτρου. Στη συνέντευξη που παραχώρησαν στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» αναφέρθηκαν στις δύσκολες στιγμές που πέρασε ο αείμνηστος ηθοποιός.

«Πολλά πράγματα που ανακαλύψαμε πραγματικά ήταν έκπληξη, πότε ευχάριστη και πότε δυσάρεστη. Δυσάρεστη ήταν στα κεφάλαια που υπέφερε σαν άνθρωπος, τόσο πριν γίνει διάσημος όσο και μετά. Πριν γίνει διάσημος πολύ περισσότερο γιατί “τον πήρε η μπάλα”, που λένε, η περιρρέουσα της εποχής. Ο εμφύλιος, η κατοχή και όλα αυτά πέρασαν σαν τανκ πάνω από τον Βέγγο. Κατόπιν ήταν η περιπέτεια του να φτιάξει τον κόσμο που είχε στο κεφάλι του σε ταινία. Δηλαδή να βγάλει το όραμα που είχε στις ταινίες με την τελειομανία που τον διακατείχε, που τον οδήγησε και σε πολλαπλές οικονομικές καταστροφές» ανέφερε ο Σπύρος Δερβενιώτης.

«Όταν γυρίζεις σε φιλμ 30 και 40 φορές μια σκηνή για να την πετύχεις, έχεις καταστρέψει χιλιόμετρα φιλμ το οποίο έχει κόστος. Αυτό τελικά ήταν τροχοπέδη. Δηλαδή έβαλε τρικλοποδιά στον εαυτό του και το μπάτζετ των ταινιών του ανέβαινε πάρα πολύ. Πριν ξεκινήσει η παραγωγή είχε προπωλήσει τα δικαιώματα, οπότε ήταν δεδομένο ότι θα μπει μέσα η ταινία, ό,τι και να κάνει. Γι’ αυτό κάποια στιγμή έφτασε το ’70 που φαλίρισε, έχασε το σπίτι του» πρόσθεσε από τη μεριά του ο Θανάσης Πέτρου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου

Λευτέρης Σουλτάτος: Η αντίδραση του γιου του όταν έμαθε για τη Βάσω Λασκαράκη

Ο Λευτέρης Σουλτάτος μίλησε στην εκπομπή «The 2Night Show»...

Κατερίνα Καινούργιου: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της – «Θα σταματήσω την άλλη εβδομάδα»

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε μέσα από την εκπομπή «Super...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Αλεξάνδρα Ούστα: «Έχασα τέσσερις δικούς μου και έγινα ξινή, κακιά και αγενής»

Η Αλεξάνδρα Ούστα βρέθηκε αυτή την εβδομάδα στο vidcast...

Το όνομα του Μανίκα στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ; Τι λέει ο δικηγόρος του

Το όνομα του Γιώργου Μανίκα φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ. Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε εις βάρος 22 συλληφθέντων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που φέρεται να δρούσε μέσω εικονικών εταιρειών και πλαστών τιμολογίων.

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Ελένη Βουλγαράκη: Αυτό είναι το νέο της σπίτι στην Πορτογαλία

Η Ελένη Βουλγαράκη δείχνει να προσαρμόζεται ολοένα και περισσότερο...