Σάββατο, 26 Ιουλίου, 2025

Γιώργος Λάνθιμος: Υποψήφιος για Χρυσό Λέοντα στο 82ο Φεστιβάλ της Βενετίας

Το «Bugonia» του Γιώργου Λάνθιμου, στο οποίο ο διεθνούς...

Έπαιρνε επιχορηγήσεις για θερμοκήπια με χασισόδεντρα

Τέλος στη δράση ενός 46χρονου αγρότη, ο οποίος πλούτιζε όχι με επιχορηγήσεις, αλλά καλλιεργώντας στα θερμοκήπιά του δενδρύλλια κάνναβης,

Έλενα Παναγιωτίδου: Μας παρασύρει με το νέο της τραγούδι «Θάλασσα και αεράκι»

Αφού πρόλαβε να γίνει viral στο Tiktok το νέο τραγούδι της Έλενας Παναγιωτίδου  κυκλοφόρησε κι επίσημα και είναι έτοιμο να μας ταξιδέψει.

«Κάτοικος» Φαλήρου ο Πάτρας

Το έλα να δεις... γίνεται αυτή την περίοδο στη...

Μαρία, πώς σου πάνε τα ροζ…

Με ένα σούπερ τοσοδούλι μίνι, διάφανο και ροζ μπικίνι

Με ένα σούπερ τοσοδούλι μίνι, διάφανο και ροζ μπικίνι, όπως λέει και η Πωλίνα στο άσμα της, η Μαρία Σολωμού μάς δείχνει το κορμί της ενώ παραθερίζει στην Πάρο. Με μια σειρά από φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram, η ηθοποιός δηλώνει «καλοκαιρινός τύπος» και ποζάρει με ροζ μπικίνι μπροστά από τον φωτογραφικό φακό.

Η ηθοποιός βρισκόταν τις προηγούμενες ημέρες στο νησί των Κυκλάδων και την Κυριακή 6 Ιουλίου έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους τόσο σημεία όπου διασκέδασε με την παρέα της όσο και πιο ανέμελες πόζες της με μαγιό. Μάλιστα, η ίδια μέσα από ένα κείμενό της εξηγεί τι σημαίνει για εκείνη καλοκαιρινός τύπος.

«Ο όρος “καλοκαιρινός τύπος” μπορεί να αναφέρεται σε κάποιον που περνά τους θερινούς μήνες σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία, συνήθως σε εξοχική κατοικία ή ενοικιαζόμενο κατάλυμα. Μπορεί επίσης να περιγράφει ένα άτομο με προσωπικότητα ήρεμη, συγκροτημένη και προσανατολισμένη στη λεπτομέρεια, που απολαμβάνει το κλασικό και διακριτικό στιλ. Επιπλέον, μπορεί να χαρακτηρίζει κάποιον που αγαπά την καλοκαιρινή εποχή, με τα χαρακτηριστικά της ζεστασιάς, των μεγαλύτερων ημερών και των υπαίθριων δραστηριοτήτων» σημείωσε στη λεζάντα της δημοσίευσής της και πρόσθεσε τη φράση «αυτό που λέει», δείχνοντας να ενστερνίζεται την παραπάνω ερμηνεία.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χώρισε η Μελίνα Νικολαϊδη – Τα μάζεψε κι έφυγε από το σπίτι του Φιντιρίκου

Μπορεί η Μελίνα Νικολαΐδη να ετοίμασε σε συνεργασία με...

Απαστράπτουσα η Τίνα Μεσσαροπούλου στη δεξίωση του Προεδρικού Μεγάρου

Η Τίνα Μεσσαροπούλου επέστρεψε για λίγο από την Πάρο...

Σπάνια εμφάνιση της Ναταλίας Λιονάκη – Η μοναχή Φεβρωνία στα εγκόσμια

Ταξίδι - αστραπή στην Κρήτη έκανε η μοναχή Φεβρωνία, που εθεάθη πριν από λίγες ημέρες στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Εχω κάνει σεξ με celebrities και των δύο φύλων»

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έκανε coming out ως bisexual μέσω...

Γνωστός τραγουδιστής χώρισε με ηθοποιό και τρεις μήνες μετά περιμένει παιδί από τη νέα του σύντροφο

Ο έρωτας με έρωτα περνάει αλλά ο τραγουδιστής βάλθηκε να τα κάνει όλα μαζί!

Κλαούντιο Κολντεμπέλα: Το διαζύγιο με τη Χριστίνα Παππά και η τωρινή εντυπωσιακή σύζυγός του

Ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα υπήρξε πέρα από σπουδαίος μπασκετμπολίστας, σύζυγος της Χριστίνας Παππά για χρόνια.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ένα παλάτι 4.000.000 ευρώ χωρίς λάμψη

Μπορεί για την Ελλάδα η σημερινή μέρα να είναι...
spot_img
spot_img