Βάσω Καζαντζίδη: Η εξομολόγηση για τη γνωριμία της με τον Στέλιο Καζαντζίδη

«Στο τέλος της βραδιάς μου λέει: “πάντα έτσι είσαι;”»

Αφιέρωμα για τον αείμνηστο Στέλιο Καζαντζίδη είχε η εκπομπή «Prime Time». Ο Νίκος Αλιάγας φιλοξένησε την τελευταία σύζυγο του μεγάλου τραγουδιστή, Βάσω Καζαντζίδη, η οποία εξομολογήθηκε άγνωστες ιστορίες από την γνωριμία τους.

«Είμαστε στη Θεσσαλονίκη και έχω πάει σε μία φίλη μου που είναι αισθητικός και μου λέει ότι έρχεται ο Στέλιος απόψε. Ποιος είναι αυτός ο Στέλιος; Λέει ένας είναι ο Στέλιος. Ο Καζαντζίδης. Εγώ τον άκουγα, μου άρεσε. Μου είπαν ότι θα βγούμε για φαγητό και εγώ ρώτησα αν μπορώ να πάω στην παρέα τους, να τον χαιρετήσω και να φύγω. Κάθομαι στην παρέα τους, με εντυπωσίασε ως καλλιτέχνης. Σαν άνθρωπο δεν τον ήξερα» ανέφερε αρχικά η Βάσω Καζαντζίδη.

Στη συνέχεια, η σύζυγος του αείμνηστου τραγουδιστή πρόσθεσε: «Στο τέλος της βραδιάς, μου λέει: πάντα έτσι είσαι; Λέω ναι. Μου λέει θέλω να γνωριστούμε καλύτερα, να πιούμε έναν καφέ. Μετά πήγαμε σε ένα καφενεδάκι 2×2, καθίσαμε στις ψάθινες καρεκλίτσες. Ο άνθρωπος του μαγαζιού είχε βαρεθεί και είπε στον Στέλιο να του αφήσει τα κλειδιά κι έφυγε. Μείναμε με τα κλειδιά του ιδιοκτήτη. Ξημερώσαμε. Μου είπε τη ζωή του σε περίληψη. Την επομένη βγήκαμε για φαγητό. Φορούσε σαγιονάρες, ενώ ήμουν πολύ καλοντυμένη. Με πήγε στη Χαλκιδική και πήγε και για ψάρεμα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό