Η Ανιστον βρήκε τον… δάσκαλο του έρωτα

Ενας υπνωτιστής και «δάσκαλος του έρωτα»

Ενας υπνωτιστής και «δάσκαλος του έρωτα» πέφτει στο κρεβάτι με τη «δική μας» Τζένιφερ Ανιστον, σύμφωνα με πληροφορίες κορυφαίας σε κυκλοφορία βρετανικής εφημερίδας. Η ελληνικής καταγωγής Ανιστον και ο life coatch που ειδικεύεται στις συμβουλές για τον έρωτα και στην υπνοθεραπεία Τζιμ Κέρτις, το περασμένο Σαββατοκύριακο ταξίδεψαν μαζί για διακοπές στη Μαγιόρκα της Ισπανίας, σύμφωνα με την «Daily Mail».

Η Ανιστον φαινόταν ευτυχισμένη δίπλα του και μάλιστα εθεάθη να συστήνει με ενθουσιασμό τον Κέρτις στον ηθοποιό φίλο της Τζέισον Μπέιτμαν και στη σύζυγό του Αμάντα Ανκα. Λίγο αργότερα δε τα δύο ζευγάρια ανέβηκαν σε κότερο και διασκέδασαν σε ιδιωτικό πάρτι. Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που η Ανιστον εθεάθη μαζί με τον Κέρτις, καθώς τον Ιούνιο τους είδαν να μπαίνουν στο πολυτελές ξενοδοχείο «Ventana Big Sur» στη βόρεια Καλιφόρνια.

Η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός άρχισε να ακολουθεί τον Κέρτις στο Instagram πριν από δύο χρόνια και συχνά εκθείαζε τις αναρτήσεις του, με τις οποίες έδινε συμβουλές για τις σχέσεις αλλά και πώς να αφήσει κανείς πίσω του το οδυνηρό παρελθόν του.Φέτος τον Μάιο δε η Ανιστον είπε στους followers της στο Instagram ότι διάβασε το βιβλίο του Κέρτις «Shift», ενώ τον Απρίλιο αποκάλυψε ότι στράφηκε στην ύπνωση για να ξεπεράσει τον φόβο της για τα αεροπλάνα. Ο Κέρτις, από την πλευρά του, δηλώνει υπνοθεραπευτής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου

Λευτέρης Σουλτάτος: Η αντίδραση του γιου του όταν έμαθε για τη Βάσω Λασκαράκη

Ο Λευτέρης Σουλτάτος μίλησε στην εκπομπή «The 2Night Show»...

Κατερίνα Καινούργιου: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της – «Θα σταματήσω την άλλη εβδομάδα»

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε μέσα από την εκπομπή «Super...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Αλεξάνδρα Ούστα: «Έχασα τέσσερις δικούς μου και έγινα ξινή, κακιά και αγενής»

Η Αλεξάνδρα Ούστα βρέθηκε αυτή την εβδομάδα στο vidcast...

Το όνομα του Μανίκα στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ; Τι λέει ο δικηγόρος του

Το όνομα του Γιώργου Μανίκα φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ. Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε εις βάρος 22 συλληφθέντων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που φέρεται να δρούσε μέσω εικονικών εταιρειών και πλαστών τιμολογίων.

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...