Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Χριστίνα Παππά: Η «ψαρωτική» ανάρτησή της με το σκηνικό γάμου

«Ωραίο είναι να παντρεύεσαι… αλλά μακριά από μένα!» δήλωσε...

Επίτιμη διδάκτορας η Μαρία Φαραντούρη

Η τραγουδίστρια Μαρία Φαραντούρη αναγορεύτηκε σε επίτιμη διδάκτορα του Τμήματος Φιλολογίας και του Τμήματος Μουσικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής, προχθές, σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο, στην οποία παρέστησαν αρκετοί πολιτικοί.

Μιχάλης Μητρούσης: «Τον Ιανουάριο γίνεται το ποινικό δικαστήριο για το τροχαίο και...

Για το τροχαίο που είχε σημειωθεί στη λεωφόρο Συγγρού, όταν ένα αυτοκίνητο παρέσυρε τη μηχανή του, τραυματίζοντάς τον σοβαρά, μίλησε ο Μιχάλης Μητρούσης.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης: Και επίσημα χωρισμένοι – Υπέγραψαν το διαζύγιο

Αυλαία στον γάμο τους

Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης υπέγραψαν τα χαρτιά του διαζυγίου τους και πλέον είναι χωρισμένοι και επίσημα.

Αν και χωρισμένοι ανέβηκαν στο θεατρικό σανίδι και συνεργάστηκαν πολύ καλά ενώ παραμένουν οικογένεια καθώς έχουν μια κόρη που είναι η προτεραιότητά τους. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Καλοκαίρι παρέα» αναφέρθηκαν στο διαζύγιο με την Κατερίνα Καραβάτου να σχολιάζει το πώς κατάφεραν να συνεργαστούν μετά τον χωρισμό τους.

«Αυτό θέλει σοβαρή δύναμη. Δεν νομίζω δύο άνθρωποι να μπορούν να το κάνουν εύκολα αυτό. Και εμένα μου έκανε εντύπωση. Από αυτά που έχω ακούσει σε συνεντεύξεις ήταν πως είχε να κάνει πολύ και με αυτό που ζούσανε». Μάλιστα πρόσφατα ο Γιάννης Αϊβάζης είχε πει σε συνέντευξή του:

«Οι διαφορές μας με τη Μαρία είναι σε προσωπικό επίπεδο. Η αλήθεια είναι ότι αγαπιόμαστε πολύ. Το να έχεις μια οικογένεια 17 χρόνια είναι πολύ μεγάλη επιτυχία. Μου έχει κάνει το μεγαλύτερο δώρο της ζωής μου, την κόρη μου. Είναι η μητέρα του παιδιού μου».

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.




Μποζουκια Αθηνα