Άριελ Κωνσταντινίδη: «Αν υπήρχε επικινδυνότητα, δεν θα αποφάσιζα να κάνω παιδί»

«Δεν ξεκίνησα να ψάχνω έναν πατέρα για να κάνω παιδί»

Μια ανάσα πριν γεννήσει η Άριελ Κωνσταντινίδη παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Καλοκαίρι Παρέα». Η γνωστή ηθοποιός η οποία διανύει στον 9 μήνα της εγκυμοσύνης της, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη απόφασή της να γίνει ξανά μητέρα, αλλά και στη γνωριμία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Είμαστε στον ένατο μήνα και είμαστε πολύ καλά. Χαίρομαι που είναι κορίτσι, πάντα ήθελα! Αν υπήρχε επικινδυνότητα για μένα και για το παιδί, δεν θα το αποφάσιζα. Πάνω απ’ όλα είναι η υγεία μου και η υγεία των παιδιών μου. Πριν οκτώ χρόνια που γέννησα, αποφάσισα ότι θέλω να κάνω ακόμα ένα παιδί. Όταν είπα στους γιους μου ότι είμαι έγκυος, χάρηκαν πάρα πολύ» ανέφερε αρχικά η Άριελ Κωνσταντινίδη.

«Δεν ξεκίνησα να ψάχνω έναν πατέρα για να κάνω παιδί. Είναι πάρα πολύ λάθος. Όποιος λέει ότι τα οικονομικά δεν επιτρέπουν να κάνεις οικογένεια, αμφιβάλλω αν αυτός είναι ο λόγος. Για μένα είναι δημιουργία η οικογένεια, δεν είναι υποχρέωση. Έχω σκεφτεί διάφορα ονόματα για την κόρη μου, θα το διαλέξει εκείνη» πρόσθεσε στη συνέχεια η γνωστή ηθοποιός.

«Η γνωριμία μου με την Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν καρμική. Η Αλίκη για μένα ήταν ένα τραγικό πρόσωπο, φοβόταν πολύ για την εικόνα της. Η Αλίκη έδωσε τα πάντα για να έχει την αποδοχή του κόσμου και εκεί κάπως εγκλωβίστηκε η εικόνα»  κατέληξε η Άριελ Κωνσταντινίδη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα «έσπασε» στη Βανδή παρέα με τον κούκλο γιο της

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες και έγραψε: «Μα τι βραδιά κι αυτή! Ξημερώσαμε! Πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι σε όλο το κόσμο!

«Άννα, έτσι δεν κάνουν ούτε τα 15χρονα»

«Άδειασε» την Αννα Βίσση η Χριστίνα Πολίτη στο πλατό...

Η έξοδος του Τζώρτζογλου με δύο κυρίες στο Κολωνάκι μετά το εξώδικο της Σοφίας Μαριόλα

Δεν φαίνεται να επηρεάστηκε από το εξώδικο που έστειλε στα media η πρώην σύζυγός του. Αντίθετα, ο Στράτος Τζώρτζογλου έκανε μια λαμπερή έξοδο, με το πρόσωπό του να μαρτυρά πως βρίσκεται στα καλύτερά του.

Δύο χρόνια γάμου για ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών

Τη δεύτερη επέτειο γάμο του γιόρτασε ζευγάρι ηθοποιών

Δανάη Μπάρκα: Ξαφνική αποχώρηση από την παράσταση – Τι αποκαλύπτει ο Τσιμιτσέλης

Ανατροπή της τελευταίας στιγμής για τη θεατρική παραγωγή «Του...