Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Είχαν τοποθετήσει κρυφά μικρόφωνα στο σπίτι της Μαρίας Αντωνά

«Φοβήθηκα πάρα πολύ»

Μια απίστευτη εξομολόγηση για τα πρωτα της χρόνια στην Αθήνα έκανε η Μαρία Αντωνά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Καλοκαίρι Παρέα».

Η γνωστή δημοσιογράφος, αποκάλυψε πως κάποιος της είχε βάλει μικρόφωνα μέσα στο σπίτι της.

Συγκεκριμένα η Μαρία Αντωνά αποκάλυψε: «Μου είχαν τοποθετήσει στο σπίτι ένα πολύμπριζο, το οποίο –χωρίς να το ξέρω εγώ- είχε μικρόφωνο. Κοριό. Κανονικό μικροφωνάκι. Κάποιες συγκεκριμένες στιγμές και ώρες που επέλεγα να φύγω από το σπίτι είχα συγκεκριμένα τηλεφωνήματα.

Δεν το έκανε σύντροφος. Προσπαθούσαν να δουν αν είμαι μέσα ή έξω. Δεν ξέρω τι στόχο είχε αυτό. Είχε στόχο να μου ανοίξουν το σπίτι; Να με κλέψουν; Μάλιστα ήταν τα πρώτα χρόνια που ήμουν στην Αθήνα και ήμουν σε πολύ μικρή ηλικία και φοβήθηκα πάρα πολύ. Το αντιλήφθηκα, όταν βρήκα στην κουζίνα δίπλα σε ένα λουλουδάκι που είχα ένα μεταλλικό σκεύος σαν να ήταν μικρόφωνο. Αυτό με έβαλε σε σκέψεις και άρχισα να γκουγκλάρω και να αποκωδικοποιώ τι ακριβώς είναι αυτό. Είχα φέρει ερευνητή και είχα ανακαλύψει πως το πολύμπριζο του σπιτιού ήταν γεμάτο μικρόφωνα».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα