Τα… έψαλαν στη Μαρίνα Σταυράκη που πήγε να προσκυνήσει με ξώπλατο φόρεμα

Αντιδράσεις για το styling της Μαρίνας Σταυράκη σε εκκλησία της Αγίας Μαρίνας το βράδυ της Τετάρτης και βροχή σχολίων για την «πειραγμένη» φωτογραφία της που δημοσίευσε στο Instagram.

«Με βαθιά συγκίνηση και ευγνωμοσύνη, είχα την ευλογία και φέτος να εκπληρώσω το τάμα μου στην Αγία Μαρίνα ανήμερα της εορτής μου. Μια μέρα γεμάτη φως, πίστη και εσωτερική γαλήνη, δίπλα σε πρόσωπα αγαπημένα και κάτω από το βλέμμα της Αγίας. Χρόνια πολλά σε όσους και όσες γιορτάζουν, με υγεία, δύναμη και προστασία από τη Χάρη Της» έγραψε στη λεζάντα ανάρτησής της η (εορτάζουσα εκείνη την ημέρα) πρώην σύζυγος του Γιώργου Πατούλη, κοινοποιώντας δύο εικόνες της εντός κι εκτός του ναού. Ωστόσο, η επιλογή της να φορέσει ένα ροζ μίνι φόρεμα με ανοιχτή πλάτη έκανε κάποιους από τους ακολούθους της στο Instagram να αντιδράσουν.

«Στην εκκλησία όμως δεν μπαίνουμε έτσι ντυμένες με την πλάτη έξω. Μέσα είναι άγγελοι, ανεβαίνουν, κατεβαίνουν και η Παναγία μάς βλέπει. Σεβασμός στη μάνα εκκλησία», «Με το μαγιό έπρεπε να πας», «Πόσο ούφο πρέπει να είσαι για να πηγαίνεις στην εκκλησία με τον φωτογράφο σου και με τέτοιο ντύσιμο;», «Συγγνώμη, έτσι πήγατε στην εκκλησία;», «Λέτε πως βγάζουμε κακία στα social, δεν γίνεται όμως να φωτογραφίζεται στην εκκλησία όπως πάει στο νυχτερινό κέντρο», «Μάλλον στα μπουζούκια πήγατε έτσι, όχι σε εκκλησία. Ημαρτον», «Δεν προβάλλουμε τον εαυτό μας μέσα στην εκκλησία κάνοντας υποκλίσεις στις εικόνες! Αυτό είναι μεγάλη αμαρτία και θέμα έλλειψης σεβασμού! Εφόσον είστε από οικογένεια καθωσπρέπει, όπως μας έχετε πει, έπρεπε να το γνωρίζετε!» ήταν μερικά από τα επικριτικά σχόλια για την εμφάνιση της Μαρίνας Σταυράκη.

Παράλληλα, δεν ήταν λίγοι και εκείνοι που την κατηγόρησαν για υπερβολική χρήση φίλτρων στις φωτογραφίες της, γράφοντας, μεταξύ άλλων: «Με τα φίλτρα το έχεις τερματίσει όμως φίλη…», «Την καημένη… Μόνο θλίψη μού προκαλεί αυτή η παρουσία. Προσπαθεί να δείχνει κοριτσάκι μια κυρία 60 plus», «Μήπως είναι άλλη στη φωτό;».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...