Γιώργος Καπουτζίδης: «Αυτή είναι η ταυτότητα μου. Είμαι πολύ καλά που μπορώ και το επικοινωνώ»

Δεν την παρουσιάζω και πολύ τη ζωή μου στα social media. Ούτε έρωτες θα δείτε ούτε και όλους μου τους φίλους

Ο Γιώργος Καπουτζίδης σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε πως δεν μπορούσε να εξωτερικεύσει το παράπονό του.

Εκφράζεις πλέον πιο ξεκάθαρα τα συναισθήματα σου; Λες σε κάποιον ότι σε στενοχώρησε ή σε θύμωσε;

Είχα ένα πρόβλημα, ότι δεν μπορούσα να εξωτερικεύσω το παράπονο μου και δεν το εξωτερίκευα – και καμιά φορά άμα δεν το πεις μια, δυο, τρεις, τέσσερις, την πέμπτη φορά θα το πεις πάρα πολύ δυνατά. Τώρα νομίζω ότι μου είναι πιο εύκολο να το πω και να το πω και πολύ απλά. Νομίζω ότι έχω πολύ καιρό να θυμώσω, πάνω από χρόνο. Αλλά πρέπει να το λέμε. Και από εκεί και πέρα να ξέρουμε ότι το λέμε σε έναν άνθρωπο ο οποίος έχει συναισθήματα. Οπότε, αν δεν θέλουμε να του κάνουμε κακό, να το λέμε και με τρόπο που να μην τον βλάψουμε.

Η εικόνα σου στα social media έχει γατιά, Αίγινα, φίλους, τραπέζια. Τι δεν βλέπουμε;

Δεν βλέπετε κι άλλες γάτες. Δεν την παρουσιάζω και πολύ τη ζωή μου στα social media. Ούτε την προσωπική μου ζωή. Ούτε έρωτες θα δείτε ούτε και όλους μου τους φίλους.

Για ποιες στιγμές στον δημόσιο λόγο ή στη δημόσια εικόνα σου είσαι υπερήφανος;

Χαίρομαι πάρα πολύ που μπορώ και είμαι ελεύθερος να είμαι ο εαυτός μου και να μιλάω για την ταυτότητα μου. Γιατί γεννήθηκα και μεγάλωσα με ένα όχι, ότι δεν μπορώ να πω αυτό, δεν μπορώ να πω εκείνο, ότι είναι ντροπή αυτό, ότι πρέπει να έχεις τύψεις γι’ αυτό, ότι πρέπει να έχεις ενοχές. Αυτά όλα τα έχω αποδιώξει. Αυτή είναι η ταυτότητα μου. Είμαι πάρα πολύ καλά που μπορώ και το επικοινωνώ.

Νιώθω ότι μπορώ και βοηθάω κι άλλους ανθρώπους να το επικοινωνήσουν. Νιώθω ότι με αυτόν τον τρόπο μπορώ και να επικοινωνώ εγώ καλύτερα με τον κόσμο. Δηλαδή ένας λόγος που μου δίνει ο άλλος την εκτίμηση του και τη συμπάθεια του είναι γιατί καταλαβαίνει ότι είμαι και εγώ ειλικρινής απέναντι του. Δεν είμαι ένας τύπος που κρύβομαι ή που παριστάνω κάτι άλλο, είπε στο Κ της Καθημερινής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Metallica στο ΟΑΚΑ: Οι αφίξεις των επωνύμων στη μεγάλη συναυλία

Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, το ΟΑΚΑ άρχισε...

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Έκανα θυσία για την κόρη της Κατερίνας Καινούργιου»

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην...