Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Η Αντωνά στο στόχαστρο του Open για τη νέα εκπομπή του Θανάση Πάτρα

Από Κυκλάδες ...Πάτρα!

Η Μαρία Αντωνά δίπλα στον Θανάση Πάτρα! Μπορεί η πρώην παίκτρια του «Survivor» να κάνει τον γύρο των Κυκλάδων με τον έρωτα της ζωής της Γιώργο Λιάγκα, αλλά η τύχη της δουλεύει. Οπως ακούγεται στη μιντιακή αγορά, η παρουσιάστρια άφησε θετικές εντυπώσεις στα στελέχη του ανοιχτού καναλιού τις εβδομάδες που βρισκόταν στο πάνελ της εκπομπής «Καλοκαίρι παρέα» με την Κατερίνα Καραβάτου στον ΑΝΤ1. Η διοίκηση του Open, λοιπόν, την έχει βάλει στο στόχαστρο!

Να θυμίσουμε ότι η Μαρία Αντωνά θα επιστρέψει στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 μετά τον Δεκαπενταύγουστο και θα παραμείνει μέχρι και την ολοκλήρωσή της στις 12 Σεπτεμβρίου, για να αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό και να του δώσει ραντεβού από άλλο τηλεοπτικό μετερίζι. H ηγετική ομάδα του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη βλέπει, λοιπόν, με πολύ θετικό μάτι τη Μαρία Αντωνά για το πάνελ της νέας καθημερινής ψυχαγωγικής εκπομπής του σταθμού με τον Θανάση Πάτρα. Τις προηγούμενες ημέρες από οντισιόν για το πάνελ του Πάτρα στο Open πέρασαν ο Γιώργος Κρικοριάν καθώς και οι δημοσιογράφοι Αννα Ζηρδέλη, Δάφνη Καραβοκύρη και Μαρία Φραγκάκη.

Ωστόσο, στο τραπέζι των συσκέψεων παίζει δυνατά μόνο ένα γυναικείο όνομα, αυτό της Μαρίας Αντωνά! Μάλιστα, ήταν και η πρώτη γυναίκα που είχε συζητήσει για την ψυχαγωγική εκπομπή του καναλιού της Παιανίας, χωρίς μάλιστα να έχει περάσει από δοκιμαστικό. Την αρχισυνταξία στην εκπομπή του Θανάση Πάτρα αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Φωλιάς, που πέρσι ήταν στην ομάδα της Δανάης Μπάρκα στο «Πάμε Δανάη!» H εκπομπή θα έχει σχολιαστικό χαρακτήρα με υλικό από όλες τις άλλες τηλεοπτικές εκπομπές, το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Φαντάρος ο γιος των Μενεγάκη – Λάτσιου: Η selfie του πρώην ζευγαριού με τον Άγγελο Λάτσιο

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, Άγγελος παρουσιάστηκε στο ναυτικό για τη στρατιωτική του θητεία.

Επέτειο γάμου 25 χρόνων γιορτάζει γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός παντρεύτηκε τον μουσικό παραγωγό και επιχειρηματία το 2000 σε έναν γάμο υπερπαραγωγή που άφησε εποχή

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Τουρίστρια «έλουσε» την Πόπη Μαλλιωτάκη: «Έλεος! Δεν νιώθει κιόλας. Με ξεπερνάει όλο αυτό»

Ένα απρόσμενο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων...



Μποζουκια Αθηνα