Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

«Αν δεν είχα γνωρίσει τον Δημήτρη Ήμελλο, η πορεία μου θα ήταν πολύ διαφορετική»

Η επίδρασή του ήταν τεράστια. Μέσα από τον τρόπο που μιλούσε και τις ιστορίες του για τη Ρωσία, κατάλαβα ότι αν ήθελα να βρω τον δρόμο μου

Ο Γιώργος Κουτλής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και συζήτησε με τους Φώτη Σεργουλόπουλο και Τζένη Μελιτά για την πορεία του στο θέατρο και τις σημαντικές επιρροές που τον οδήγησαν εκεί που είναι σήμερα.

Ο γνωστός σκηνοθέτης, που έχει υπογράψει παραστάσεις με sold out εισιτήρια, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον αείμνηστο Δημήτρη Ήμελλο, τον δάσκαλό του στο Ωδείο Αθηνών, που επηρέασε καθοριστικά τις επιλογές του.

«Μετά τη Νομική, ενώ σπούδαζα στο Ωδείο, είχα τον Δημήτρη Ήμελλο ως δάσκαλο για δύο χρόνια. Η επίδρασή του ήταν τεράστια. Μέσα από τον τρόπο που μιλούσε και τις ιστορίες του για τη Ρωσία, κατάλαβα ότι αν ήθελα να βρω τον δρόμο μου, έπρεπε να πάω εκεί, ακόμα κι αν δεν ήξερα τη γλώσσα».

Ο σκηνοθέτης συνέχισε, σημειώνοντας πόσο διαφορετική θα ήταν η ζωή του χωρίς αυτή τη γνωριμία: «Αν δεν είχα γνωρίσει τον Δημήτρη, που δυστυχώς έφυγε φέτος από τη ζωή, η πορεία μου θα ήταν πολύ διαφορετική. Ίσως να είχα μείνει στη νομική ή να δούλευα για χρόνια ως βοηθός σκηνοθέτη, κάνοντας παραστάσεις. Κανείς δεν το γνωρίζει αυτό».

Η συνέντευξη ανέδειξε όχι μόνο την ευγνωμοσύνη του Γιώργου Κουτλή προς τον δάσκαλό του, αλλά και τη δύναμη της επιρροής που μπορεί να έχει ένα πρόσωπο στη ζωή ενός καλλιτέχνη, οδηγώντας τον να ακολουθήσει το πάθος του και να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...




Μποζουκια Αθηνα