Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Γρηγόρης Αρναούτογλου – Νάνσυ Αντωνίου: Στα μπουζούκια το ζευγάρι

12 χρόνια μαζί κι ερωτευμένοι!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου νυχτοπερπάτησε με τη σύντροφό του και ραδιοφωνική παραγωγό, Νάνσυ Αντωνίου.

Πέρα από ζευγάρι είναι και συνεργάτες τόσο στο ραδιόφωνο όσο και στην τηλεόραση καθώς η σύντροφός του είναι αρχισυντάκτρια της εκπομπής «The 2night show». Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να διασκεδάζει στο νυχτερινό κέντρο «Posidonio».

«Δεν ήθελα γάμο ποτέ, με τη μαμά του Αναστάση είχαμε υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης. Είμαι γαμοφοβικός ενώ τώρα με τη Νάνσυ ζω 12 χρόνια. Απατούσα αρκετά, με απάτησαν, δεν το παίζω κανένας άγιος.

Πλέον στα 52 μου ορκίστηκα ότι ποτέ στη ζωή μου ξανά δεν θα απατήσω και το εννοώ. Δε θα ξαναδημιουργήσω τέτοια συναισθήματα στη ζωή μου σε άνθρωπο. Τότε ήταν χούι αυτό, τώρα είμαι σίγουρος πως ξεπεράστηκε.

Δεν μπορώ να ξαναβάλλω σε μια τέτοια διαδικασία τον εαυτό μου. Πέρα από τον σεβασμό στον άλλον άνθρωπο, γιατί βρήκα έναν άνθρωπο που είναι εντάξει μαζί μου, είμαστε πάρα πολύ καλά, άρα πρέπει να σεβαστώ αυτόν τον άνθρωπο», δήλωσε πρόσφατα ο παρουσιαστής.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα