Πέτρος Λαγούτης: «Ήταν άβολο την πρώτη φορά, όταν έπρεπε να συστήσω τη σύντροφό μου στη Μυρτώ»

«Ο γιος μου θα παίξει στο «Σόι σου», στα επόμενα επεισόδια. Είχε και άλλες προτάσεις, αλλά δεν ήθελε να κάνει κάτι δραματικό»

Ο Πέτρος Λαγούτης σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την πρώην σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του, Μυρτώ Αλικάκη και τη σχέση τους μετά τον χωρισμό.

«Με τη Μυρτώ είμαστε πολύ καλά, γιατί ποτέ δεν αμφισβητήθηκε η αγάπη μας για τα παιδιά, είμαστε και φίλοι.

Ήταν άβολο την πρώτη φορά, όταν έπρεπε να συστήσω τη σύντροφό μου στην Μυρτώ. Με τη Μάρθα είμαστε μαζί τρία χρόνια, δεν έχω βιώσει ούτε ανταγωνισμό, ούτε ζήλια από τη μεριά της».

Και πρόσθεσε μιλώντας στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ»: «Ο γιος μου θα παίξει στο «Σόι σου», στα επόμενα επεισόδια. Είχε και άλλες προτάσεις, αλλά δεν ήθελε να κάνει κάτι δραματικό».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό