Δυνατή «πρωτιά» για την Evangelia

Έγραψε ιστορία ως η πρώτη Ελληνίδα καλλιτέχνιδα που έχει εμφανιστεί ποτέ στο δημοφιλές φεστιβάλ των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η Evangelia σημείωσε ακόμα ένα σημαντικό βήμα στην καλλιτεχνική της πορεία, κατακτώντας τη σκηνή του Dusk Music Festival στην Αριζόνα και γράφοντας ιστορία ως η πρώτη Ελληνίδα καλλιτέχνιδα που έχει εμφανιστεί ποτέ στο δημοφιλές φεστιβάλ των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το Dusk Music Festival, που πραγματοποιείται κάθε Νοέμβριο στην Τούσον της Αριζόνα, θεωρείται ένα από τα ταχύτερα ανερχόμενα φεστιβάλ της αμερικανικής μουσικής σκηνής, προσελκύοντας μεγάλα ονόματα της pop, hip-hop και dance. Στο line-up του έχουν βρεθεί διεθνούς φήμης καλλιτέχνες και djs όπως οι Steve Aoki, Zedd, Kaskade, G-Eazy, Big Sean, Acraze και Ludacris.

Σε αυτό το διεθνές και υψηλού επιπέδου περιβάλλον η Evangelia ξεχώρισε με τη χαρακτηριστική «Greek-American global pop» ταυτότητά της, συνδυάζοντας ελληνικά παραδοσιακά στοιχεία με σύγχρονο mainstream ήχο. Η ενέργεια και η αυθεντικότητα της εμφάνισής της ενθουσίασαν το κοινό, που τη χειροκρότησε θερμά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Νίκος Συρίγος κατά Πασχάλη: «Είναι ντροπή αυτά που λέει»

Με έντονο τρόπο σχολίασε ο Νίκος Συρίγος στην εκπομπή...

Βαρύ πένθος για την Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου με...

Δέσποινα Καμπούρη: «Νομίζετε πως θα τρομάξω;» – Η νέα ανάρτηση μετά τον σάλο για το Pride

Με νέα ανάρτηση τοποθετήθηκε η Δέσποινα Καμπούρη, έπειτα από...