Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

«Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι»: Η Ιουλία συναντά την τσιγγάνα – μάγισσα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι» η Μελισσάνθη είναι απόλυτα επικεντρωμένη στην φροντίδα του Απόστολου κι ο Άγγελος καταρρακώνεται.

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με...

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Κορμός σοκολάτας από τον Πέτρο Συρίγο

Ο Πέτρος Συρίγος έφτιαξε στην κουζίνα της εκπομπής «Super Κατερίνα» το πρωί της Παρασκευής κορμό σοκολάτας.

Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Μετά τη γέννηση του παιδιού μου δεν είμαι ο ίδιος...

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου καλεσμένη της εκπομπής «Καλύτερα αργά» αναφέρθηκε...

Κεφαλογιάννη – Μάτσας: Τέλος στη δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών τους

Οι δύο γονείς θα έχουν ισότιμη συμμετοχή στη ζωή των παιδιών τους, παρά το γεγονός ότι ο γάμος κρίθηκε μη λειτουργικός και αδιέξοδος

Την πλήρη συνεπιμέλεια των δίδυμων παιδιών από τους γονείς τους αποφάσισε το Πρωτοδικείο Αθηνών, μετά το διαζύγιο της υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη από τον μουσικό παραγωγό και συνθέτη Μίνωα Μάτσα.

Το δικαστήριο αποφάνθηκε υπέρ της εναλλασσόμενης κατοικίας και απολύτως ισόχρονης κατανομής του τόπου διαμονής των παιδιών, ώστε και οι δύο γονείς να μπορούν να συμβάλουν υπεύθυνα και θετικά στην ομαλή ψυχοσωματική ανάπτυξή τους.

Υπενθυμίζεται πως η Ολγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας είχαν καταφύγει στα δικαστήρια μετά τον χωρισμό τους για την επιμέλεια των δίδυμων παιδιών τους. Η Ολγα Κεφαλογιάννη ζητούσε την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών, ενώ ο Μίνως Μάτσας ζητούσε συνεπιμέλεια.

Το δικαστήριο έκρινε ως αιτία της διάστασης την ασυμφωνία χαρακτήρων του πρώην ζευγαριού.

Με την απόφαση για πλήρη συνεπιμέλεια κατοχυρώνεται ότι και οι δύο γονείς θα έχουν ισότιμη συμμετοχή στη ζωή των παιδιών τους, παρά το γεγονός ότι ο γάμος κρίθηκε μη λειτουργικός και αδιέξοδος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».