Τα γενέθλιά της έχει η Χριστίνα Κουλουμπή. Η ταλαντούχα ηθοποιός που μας «συστήθηκε» μέσα από τη σειρά «Εραστής δυτικών προαστίων» ως κολλητή φίλη της Μαριλίτας Λαμπροπούλου έχει διαγράψει μια σπουδαία καριέρα στο θέατρο.

Είναι κόρη της σπουδαίας ηθοποιού Κάρμεν Ρουγγέρη και πάντα διατηρεί χαμηλό προφίλ θέλοντας να απασχολεί τα Μέσα μόνο μέσα από τη δουλειά της.
Σε συνέντευξή της είχε μιλήσει και για τον πατέρα της. «Ο πατέρας μου, ο μοναδικός Ανδρέας Κουλουμπής, ήταν βαρύτονος! Πρωταγωνιστής στην Εθνική Λυρική Σκηνή αλλά και στα μεγαλύτερα θέατρα του εξωτερικού! Τα ερεθίσματα μου πλούσια, με το που ξυπνούσα τον άκουγα να γυμνάζει την χρυσή του φωνή!
Απολάμβανα τις παραστάσεις που έπαιζε, ζούσα από κοντά την δημιουργική του αγωνία -αφού για έναν τραγουδιστή της όπερας το παραμικρό κρύωμα στοιχίζει στα δυσθεώρητα ύψη που οφείλει να φτάσει με τις ερμηνείες του. Συμμετείχα παρακολουθώντας τον καθημερινό αγώνα που απαιτεί αυτός ο πρωταθλητισμός.

Το συγκεκριμένο είδος θεάτρου, παντρεύει αρμονικά όλες τις τέχνες μαζί αφού ο λόγος γίνεται τραγούδι, οι μελωδίες παίζονται από ορχήστρα, τα σκηνικά και τα κοστούμια συνήθως εντυπωσιακά και υπερμεγέθη, ο φωτισμός, οι χορογραφίες περίπλοκες, ο συνδυασμός πολλών διαφορετικών τραγουδιστών μαζί ενωμένων σε χορωδία, και οι πρωταγωνιστές -μονωδοί να υπερισχύουν με την εκπαιδευμένη πλούσια υπεράνθρωπη φωνή τους! ‘Όπως καταλαβαίνετε ρίγη συγκίνησης με διαπερνούν όταν βλέπω μια καλοστημένη παραγωγή όπερας! Τα βιώματα μου, αμέτρητα!».

Σήμερα γίνεται 51 ετών και παραμένει λαμπερή και όμορφη και της ευχόμαστε χρόνια πολλά!

