Ένα απρόσμενο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του ταξιδιωτικού ριάλιτι «Escapers» με παρουσιαστές την Πόπη Μαλλιωτάκη και τον Βασίλη Λαζαρίδη.

Στο πρόσφατο επεισόδιο του ταξιδιωτικού ριάλιτι «Escapers» η Πόπη Μαλλιωτάκη και ο Βασίλης Λαζαρίδης ταξίδεψαν στην γενέτειρά της τραγουδίστριας, την Κρήτη. Μαμά και γιος πραγματοποίησαν γυρίσματα και στους τέσσερις νομούς στη μεγαλόνησο, με το τελευταίο και πιο πρόσφατο επεισόδιο τους να είναι στα Χανιά. Οι ίδιοι, ενώ βρίσκονταν στο παλιό λιμάνι των Χανίων πήραν ένα πολυτελές σκάφος προκειμένου να ταξιδέψουν στο νησάκι που βρίσκεται απέναντι από το λιμάνι, τους Αγίους Θεοδώρους.

Ενώ όλα κυλούσαν κανονικά με τους παρουσιαστές να διασκεδάζουν και να απολαμβάνουν την σκαφάτη βόλτα τους, συνέβη ένα απρόσμενο περιστατικό που «τάραξε» την τραγουδίστρια και την έκανε έξαλλη κατά τη διάρκεια της εκπομπής. Μία τουρίστρια, η οποία είχε επιβιβαστεί μαζί τους στο σκάφος, έκανε ντους μετά τη βουτιά της στη θάλασσα και άφησε ανοιχτή την πόρτα.
Η Πόπη Μαλλιωτάκη βρισκόταν ακριβώς απ’ έξω από την πόρτα με γυρισμένη την πλάτη της και συνομιλούσε με τον Βασίλη Λαζαρίδη, ο οποίος εκείνη τη στιγμή απολάμβανε το μπάνιο του στη θάλασσα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η τουρίστρια να «λούσει» στην κυριολεξία την τραγουδίστρια.. γεγονός που την έκανε έξαλλη!
Δείτε το απόσπασμα στα 42:37 λεπτά

