Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου, 2025

Γιώργος Λιάγκας: «Θα ζήσουμε και χωρίς την Καληφώνη»

«Οπου πάει με καθυβρίζει!» δήλωσε ο Γιώργος Λιάγκας για...

Τα φιλιά της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου με γνωστό σκηνοθέτη

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου δημοσίευσε φωτογραφία να φιλάει στο στόμα τον Ένκε Φεζολλάρι.

Το απόλυτο χριστουγεννιάτικο event στην πλατεία Αριστοτέλους με τον Αντώνη Ρέμο

Μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη στη Θεσσαλονίκη από...

Ο έρως χρόνια δεν κοιτά – Τα τρυφερά τετ-α-τετ του Ανδρέα Φουστάνου...

Ο Ανδρέας Φουστάνος είναι λάτρης του γυναικείου φύλου και πάντα του αρέσει η σύντροφός του να είναι αρκετά νεότερή του.

Καραφώτης-Σπιταδάκη: Τα μοναδικά Παρασκευοσάββατα στο «Koukoutsi» που καθιερώνεται στη διασκέδαση από Τετάρτη εως και Κυριακή

Με μεγάλη επιτυχία, ξεκίνησαν οι εμφανίσεις του Κώστα Καραφώτη μαζί με την Ματθαία Σπιταδάκη, στο “Koukoutsi Restaurant Bar” στον Πειραιά, το οποίο μπήκε δυναμικά, στον χάρτη της αθηναϊκής διασκέδασης.

Το «Κοukoutsi», αποτελεί ένα νέο music restaurant, υψηλής αισθητικής και διακόσμησης, όπου συνδυάζοντας τα μοναδικά live με την υψηλή γαστρονομία, προσφέρει μια ανεπανάληπτη διασκέδαση!

Η θεαματική αρχή, έγινε με τον Κώστα Καραφώτη, χαρίζοντας ένα μοναδικό μουσικό «ταξίδι», υμνώντας μουσικά το χτες με το σήμερα,  και την Ματθαία Σπιταδάκη, όπου ξεχώρισε με την φρεσκάδα της και τις υπέροχες ερμηνείες της, με τους δυο τους, να κερδίζουν το στοίχημα, σε ένα κατάμεστο κόσμου μαγαζί και με πολλούς επώνυμους φίλους τους, να σπεύδουν να τους απολαύσουν.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ο Κώστας Καραφώτης και η Ματθαία Σπιταδάκη, δίνουν τον ρυθμό, ενώ την υπόλοιπη εβδομάδα, η μουσική, χορός, το κέφι, και οι γεύσεις, συνεχίζονται στο “Koukoutsi Restaurant Bar”, με ταλαντούχους ερμηνευτές.

Τις Κυριακές, την σκυτάλη της διασκέδασης παίρνουν η Klodianna και ο Νίκος Καρτσωνάκης, ενώ από την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου, η Αίμιλη Χαραλάμπους και ο Γιάννης Γιαννάτσης! Και από την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου και κάθε Τετάρτη, ξεκινούν δυναμικά η Εμμανουέλα Λάμπη με τον Γιάννη Γιαννάτση!

Passion for fashion

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Νατάσας Θεοδωρίδου

Η μεγάλη επιτυχία της «Υπάρχω για σένα» εκφράζει αυτή την περίοδο τη Νατάσα Θεοδωρίδου, αφού ζει έναν νέο αλλά μεγάλο έρωτα -όπως λένε- στο πλευρό του επιχειρηματία Γιάννη Καρμπίδη.

Αίθρα Λυκουρέζου: «Στο γάμο με τον Γκλέτσο έπινα όλη μέρα ουίσκι και κόκα. Σκεφτόμουν τον πρώην μου»

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου ή Αίθρα όπως συστήνεται τελευταία...

Τρελά ερωτευμένο και αχώριστο το νέο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ

Τρελά ερωτευμένο και αχώριστο το νέο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ

Γνωστή κυρία της κοσμικής Αθήνας μετρούσε τις μπουκιές των καλεσμένων της

Η κατάσταση στην κοσμική Αθήνα έχει ξεφύγει εντελώς. Εκτός...

Μαρί Κωνσταντάτου: Το μήνυμα όλο νόημα μετά την είδηση του διαζυγίου της

Η Μαρί Κωνσταντάτου έκανε ένα ποστ πριν τις γιορτές όλο νόημα. Πρόσφατα έγινε γνωστό πως παίρνει διαζύγιο με τον επιχειρηματία, Γιάννη Κεντ.

Ανακοίνωσε τον χωρισμό της on air – Η αντίδραση της Φαίης Σκορδά

Η τραγουδίστρια καλεσμένη της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τρίτης επιβεβαίωσε τον χωρισμό της με τον...

Η Έλενα Παπαρίζου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Η Έλενα Παπαρίζου βρίσκεται στο νοσοκομείο. Τι συνέβη στην καταξιωμένη τραγουδίστρια; Ενώ βρισκόταν στις πρόβες του «The Voice of Greece»

«Τσακώσαμε» τον Ανδρέα Φουστάνο να διασκεδάζει με τη νεαρή σύντροφό του

Την πρώτη τους επίσημη νυχτερινή εμφάνιση για τη φετινή σεζόν πραγματοποίησαν ο Ανδρέας Φουστάνος και η σύντροφός του Ιωάννα Βασιλάκη, μαγνητίζοντας τα βλέμματα στο ΝΟΧ.



Μποζουκια Αθηνα