Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Αχώριστοι!

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Ο παρουσιαστής του «Πρωινού» στον ΑΝΤ1 και η ραδιοφωνική παραγωγός μιλούν πια ανοιχτά στις συνεντεύξεις τους ο ένας για τον άλλον, ενώ έχουν προγραμματίσει ήδη τη χριστουγεννιάτικη απόδρασή τους στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, συγκεκριμένα στο κοσμοπολίτικο Ντουμπάι. Εκεί, εκτός απροόπτου, θα επισκεφθούν και το εστιατόριο του διεθνούς φήμης Ελληνα chef Αλέξη Σπέρχου, ο οποίος είχε βρεθεί πριν από λίγο καιρό καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το περιοδικό «ok!», το ζευγάρι, που είναι σε σχέση από το Πάσχα του 2024, ζει εδώ και λίγο καιρό στο σπίτι του παρουσιαστή στα νότια προάστια, αφού στο διαμέρισμα που νοίκιαζε τα τελευταία χρόνια η Μαρία Αντωνά στη Γλυφάδα έχει εγκατασταθεί πλέον η αδελφή της. Η ευχάριστη αυτή εξέλιξη σημαίνει για κάποιους ότι δεν αποκλείεται η σχέση του ζευγαριού να επισημοποιηθεί μέσα στην επόμενη χρονιά. Για την ώρα πάντως οι δυο τους φαίνεται να ανυπομονούν για το ταξίδι τους τα Χριστούγεννα στο Ντουμπάι, έναν προορισμό που έχουν επισκεφτεί ξανά στο παρελθόν.

«Εχω χωρίσει 9-10 χρόνια και εμφάνισα ότι έχω μία σύντροφο στη ζωή μου πέρυσι, μετά από εννέα χρόνια. Προφανώς δεν ήμουν μόνος μου» σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Τρίτης μέσα από την εκπομπή του, κάνοντας πρώτη φορά τηλεοπτική αναφορά στη Μαρία Αντωνά, με αφορμή το θέμα του νέου γάμου της Αθηνάς Οικονομάκου.

«Ετσι αισθάνομαι εγώ. Και άργησα πάρα πολύ να το πω και στα παιδιά μου, γιατί έτσι είμαι εγώ. Ομως, για κάποιον που θα το ανακοινώσει σε έναν μήνα δεν θα πω ότι εγώ είμαι καλός γονιός κι αυτός είναι κακός γονιός. Θα πω ότι εγώ δεν θα το έκανα. Το γεγονός ότι εγώ λειτούργησα διαφορετικά δεν θα πει ότι ο άλλος είναι εξώλης και προώλης, επειδή λειτούργησε διαφορετικά από εμένα» πρόσθεσε ο παρουσιαστής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Τρελά ερωτευμένος ο Φοίβος Παπαδάκης – Η φωτό με τη σύντροφό του

Ο Φοίβος Παπαδάκης πόζαρε αγκαλιά με τη σύντροφό του, Αλίκη Μαρία Νούση.