Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου, 2026

«Astoria» στην καρδιά της Αθήνας

Μετά τη θριαμβευτική «Αλεξάνδρεια», το Παλλάς ετοιμάζεται να ανοίξει...

Ο γιος πετυχημένης Ελληνίδας τραγουδίστριας σε ρόλο μοντέλου

Αν θέλει να ασχοληθεί με τον χώρο της μόδας ή απλά έκανε φωτογράφηση επειδή του αρέσει αυτό δεν το γνωρίζουμε.

Νυχτοπερπάτησε ο Γιάννης Λάτσιος – Σιγοτραγούδησε με τον Αντώνη Ρέμο

Ο Γιάννης Λάτσιος βγήκε να διασκεδάσει στο νυχτερινό κέντρο...

Παύλος Ορκόπουλος: «Οι δυσκολίες δεν ήταν ικανές να ταρακουνήσουν αυτό που έχουμε...

Ο Παύλος Ορκόπουλος είναι ζευγάρι με τη συνάδελφό του, Νίκη Χαντζίδου εδώ και 50 χρόνια. Καλεσμένος της εκπομπής «Happy Day» αναφέρθηκε στον γάμο και στις δυσκολίες που έχουν περάσει.

Κατερίνα Γερονικολού για νοσηλεία Τσιμιτσέλη: «Όλοι οι άνδρες, θεωρούν ότι είναι σούπερ ήρωες»

«Υπέγραψε να βγει με δική του ευθύνη για να βγει από το νοσοκομείο»

Σε μια αποκάλυψη για τον σύντροφό της προχώρησε η Κατερίνα Γερονικολού την Τετάρτη το πρωί μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day».

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στα προβλήματα υγείας του συντρόφου της Γιάννη Τσιμιτσέλη, που νοσηλεύτηκε αρχικά με πνευμονία, πήρε εξιτήριο με δική του ευθύνη, αλλά επέστρεψε στο νοσοκομείο με κολικό νεφρού. Ο ηθοποιός βρίσκεται τώρα στο σπίτι του με… δική του ευθύνη, όπως είπε η Κατερίνα Γερονικολού.

«Είναι καλά. Είναι αυτό που έχουν όλοι οι άνδρες, θεωρούν ότι είναι σούπερ ήρωες. Είχε πυρετούς πολλούς, έλεγε δεν έχει κάτι και τελικά είχε πνευμονία. Πήγαινε στην εκπομπή κανονικά. Την Παρασκευή τον είδα που ήταν στην εκπομπή καταβεβλημένος. Στο νοσοκομείο διαγνώστηκε με πνευμονία. Υπέγραψε να βγει με δική του ευθύνη. Είχε την κόρη του και δεν ήθελε να χάσουμε το Σαββατοκύριακο με την Εύα. Ηρθε και ο κολικός νεφρού χθες. Το προσέχουμε. Στα τόσα χρόνια που είμαστε μαζί έχει αρρωστήσει πολλές φορές, αλλά δεν γκρινιάζει», δήλωσε.

Μάλιστα, το επεισόδιο «Οπου υπάρχει Ελλάδα» της Τετάρτης άρχισε διαφορετικά, καθώς ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δεν βρισκόταν στη θέση του. Την παρουσίαση ανέλαβε ο Δημήτρης Πανόπουλος, ο οποίος εξήγησε ότι ο συνεργάτης του δεν μπόρεσε να παρευρεθεί για λόγους υγείας.

«Ξέρω ότι περιμένατε να βρείτε σε αυτή τη θέση τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. Ομως, ένα μικρό θέμα υγείας τον κρατάει μακριά. Παρ’ όλα αυτά βρήκαμε ό,τι κοντινότερο μπορούσαμε εμφανισιακά, το φέραμε για να καλυφθεί αυτό το κενό και σας τον έχουμε και τηλεφωνικά, για να μην πάθετε κανένα στερητικό σύνδρομο» είπε ο Δημήτρης Πανόπουλος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ