Σάββατο, 27 Δεκεμβρίου, 2025

Ελεύθερος ο Άρης Μουγκοπέτρος: «Σεβόμενος τα παιδάκια μου, δεν έχω να πω...

Συνοδεία αστυνομικών πέρασε χθες το μεσημέρι το κατώφλι των Δικαστηρίων Τριπόλεως ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Αρης Μουγκοπέτρος, ο οποίος συνελήφθη ανήμερα τα Χριστούγεννα κατόπιν μήνυσης για ενδοοικογενειακή απειλή που υπέβαλε σε βάρος του η εν διαστάσει σύζυγός του Δήμητρα Παρασκευοπούλου.

Τα Χριστούγεννα των «επωνύμων» της ελληνικής σόουμπιζ

Σε  εορταστικούς ρυθμούς κινήθηκε τα προηγούμενα 24ωρα και η...

Πέθανε ο δημοσιογράφος Αντώνης Κοκορίκος

Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο με την απώλεια του Αντώνη...

Στο νοσοκομείο ο Στηβ Ντούζος

Ο Στηβ Ντούζος βρίσκεται στο νοσοκομείο. Τι συνέβη στον γνωστό ηθοποιό;

Ελεύθερος ο Άρης Μουγκοπέτρος: «Σεβόμενος τα παιδάκια μου, δεν έχω να πω τίποτα για τη μητέρα τους»

«Ας κάνει γιορτές καλά, ήρεμα και ένα μήνυμα ότι ο πατέρας πρέπει στα μάτια των παιδιών του να δείχνει ότι σέβεται τη μητέρα του», είπε ο δικηγόρος του

Συνοδεία αστυνομικών πέρασε το κατώφλι των Δικαστηρίων Τριπόλεως ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Αρης Μουγκοπέτρος, ο οποίος συνελήφθη ανήμερα τα Χριστούγεννα κατόπιν μήνυσης για ενδοοικογενειακή απειλή που υπέβαλε σε βάρος του η εν διαστάσει σύζυγός του Δήμητρα Παρασκευοπούλου.

Λίγη ώρα αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα, με τη δίκη του στο Αυτόφωρο να αναβάλλεται για την ερχόμενη Δευτέρα. Φεύγοντας από τα δικαστήρια, ο βιρτουόζος του κλαρίνου προχώρησε σε δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο. Σεβόμενος τα παιδάκια μου, δεν έχω να πω τίποτα για τη μητέρα τους. Όλα θα ειπωθούν στο δικαστήριο»! Ο δικηγόρος του Δημοσθένης Πέππας από την πλευρά του επανέλαβε ότι η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει την ερχόμενη Δευτέρα, τονίζοντας ότι δεν στοιχειοθετείται το αδίκημα της ενδοοικογενειακής απειλής σε βάρος του εντολέα του.

«Ας κάνει γιορτές καλά, ήρεμα και ένα μήνυμα ότι ο πατέρας πρέπει στα μάτια των παιδιών του να δείχνει ότι σέβεται τη μητέρα του» πρόσθεσε ο κ. Πέππας. Η εν διαστάσει σύζυγος του γνωστού μουσικού, εξηγώντας τους λόγους που την οδήγησαν να καταθέσει μήνυση σε βάρος του, είχε υποστηρίξει ότι ο Αρης Μουγκοπέτρος άρχισε να της απευθύνει τον λόγο με έντονο τρόπο, μπροστά στις δίδυμες κόρες τους.

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, όλα συνέβησαν λίγο αφότου ο μουσικός μπήκε στο σπίτι τους στην Τρίπολη, συνοδευόμενος από συγγενικό του πρόσωπο, από την πόρτα που είχε ανοίξει η ίδια πιο πριν, προκειμένου να αεριστεί ο χώρος. Όπως πρόσθεσε, υπήρχαν στιγμές που ο μουσικός τής μιλούσε ήρεμα και άλλες που της έλεγε πράγματα που την τρόμαξαν, με συνέπεια να πατήσει το panic button που ήταν εγκατεστημένο στο κινητό τηλέφωνό της και να απευθυνθεί στην Αστυνομία!

Ο Αρης Μουγκοπέτρος και η Δήμητρα Παρασκευοπούλου φέρεται ότι έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους από τις 15 Δεκεμβρίου και πλέον βρίσκονται σε διένεξη για την επιμέλεια των παιδιών τους και την επικοινωνία του μουσικού μαζί τους.

Ο Αρης Μουγκοπέτρος ισχυρίζεται πως η οικογενειακή κατάστασή του άλλαξε από τότε που σταμάτησε να δουλεύει και έπαψε να φέρνει χρήματα στο σπίτι, εξαιτίας της αναπηρίας του, ενώ η σύλληψή του ήρθε όταν προσπάθησε να δει τις κόρες του ανήμερα τα Χριστούγεννα. Τέλος, κάνει λόγο για «προσχηματική μήνυση», καθώς είχαν ραντεβού με την εν διαστάσει σύζυγό του στις 17.00, προκειμένου να πάρει τα παιδιά.

Όταν δεν βρήκε στο σπίτι τους ούτε εκείνη ούτε και τις κόρες τους, πήγε στο κατάστημα του αδελφού της και, όταν δεν βρήκε κάποιον ούτε εκεί, κατευθύνθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να καταθέσει μήνυση για αρπαγή ανηλίκου. Εκεί ενημερώθηκε για τη μήνυση σε βάρος του, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Η Δήμητρα Παρασκευοπούλου από την πλευρά της υποστηρίζει ότι ο εν διαστάσει σύζυγός της εγκατέλειψε οικειοθελώς τη συζυγική στέγη και ότι συμφώνησαν να χωρίσουν συναινετικά. Ωστόσο, στη συνέχεια ο μουσικός ξεκίνησε να κάνει κάποιες καταγγελίες, αναφέροντας ότι δεν μπορεί να παραλάβει τα πράγματά του από το σπίτι, ενώ εξακολουθούσε να περνάει καθημερινά από το σπίτι και να παίρνει πράγματα κατόπιν συνεννόησης.

Η Δήμητρα Παρασκευοπούλου είχε βρεθεί δίπλα στον μουσικό όταν εκείνος ήταν στο νοσοκομείο, μετά τον ακρωτηριασμό του του Πάσχα από κροτίδα.

«Εμείς βιώνουμε μία πολύ άσχημη κατάσταση με τον Αρη. Εγώ είμαι η γυναίκα του. Εγώ πρέπει να φανώ θαρραλέα, να του δώσω θάρρος και δύναμη» δήλωνε τότε.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου ποζάρει με σέξι εσώρουχα δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου πόζαρε με σέξι διάθεση τις ημέρες των εορτών.

Χειροπέδες σε ιδιοκτήτρια μπουτίκ στο Κολωνάκι – Σύζυγοι βουλευτών ανάμεσα στις πελάτισσές της

Πού να ήξεραν κυρίες εφοπλιστών και βουλευτών αλλά και... fashion victims του Κολωνακίου ότι πολλά από τα συνολάκια και τα αξεσουάρ που ψώνιζαν από μπουτίκ επί της οδού Μαρασλή για να κάνουν πασαρέλα στην πλατεία ήταν... μαϊμού!

Τρελά ερωτευμένο μετά από 8 χρόνια γάμου ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της σόουμπιζ. Είναι μαζί πολλά χρόνια αλλά παντρεμένοι 8 χρόνια και πρόσφατα είχαν επέτειο γάμου

Πέθανε ο δημοσιογράφος Αντώνης Κοκορίκος

Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο με την απώλεια του Αντώνη...

Τα νυχτοπερπατήματα του Απόστολου Γκλέτσου με τη σύντροφό του, Ιζαμπέλα

Ο Απόστολος Γκλέτσος διανύει μία ωραία φάση στη ζωή του και αυτό δεν κρύβεται.

Στο νοσοκομείο ο Στηβ Ντούζος

Ο Στηβ Ντούζος βρίσκεται στο νοσοκομείο. Τι συνέβη στον γνωστό ηθοποιό;

Δεν πάει ο νους σας ποιος Έλληνας ηθοποιός είναι ο χαριτωμένος μικρούλης

Ο μικρούλης της φωτογραφίας πόζαρε μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο στον φωτογραφικό φακό των γονιών του μερικά χρόνια πριν. Π

Βρήκαν τον δολοφόνο της «Μαύρης Ντάλιας» 78 χρόνια μετά

Ο serial killer «Zodiac» και ο δολοφόνος της νεαρής ηθοποιού του Χόλιγουντ «Μαύρη Ντάλια» ήταν το ίδιο πρόσωπο, υποστηρίζει ομάδα ιδιωτικών ντετέκτιβ, η οποία παρουσίασε αποδεικτικά στοιχεία που παρουσιάζουν ως δράστη των πιο διαβόητων, ανεξιχνίαστων υποθέσεων δολοφονιών στις ΗΠΑ, Μάρβιν Σκίπτον Μαργκόλις.
spot_img






Μποζουκια Αθηνα