Σάντυ Χατζηιωάννου – Μιχαήλ Ταμπακάκης: Για σκι στη Γερμανία το ζευγάρι

Χαλαρές στιγμές για το ζευγάρι

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης και η Σάντυ Χατζηιωάννου έκαναν μια μικρή απόδραση επιλέγοντας χειμερινό προορισμό.

Το ζευγάρι πήγε σε θέρετρο της Γερμανίας να απολαύσει το χιονισμένο τοπίο και να κάνει σκι. Ο ηθοποιός μετά από καθημερινά και πολύωρα γυρίσματα για τη σειρά «Να μ’αγαπάς» είχε ανάγκη για ένα μικρό διάλειμμα και πήρε τη σύντροφό του και έκαναν ένα ταξίδι αναψυχής.

«Όχι, δεν είμαι λογικός στον έρωτα. Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ καθοριστικός στο πώς υπάρχω εγώ στα πράγματα. Δηλαδή, είμαι εντελώς διαφορετικός όταν είμαι ερωτευμένος και όταν δεν είμαι. Σαν να είμαι άλλος άνθρωπος. Αν ερωτευτώ είμαι σε όλα τέλειος, στη δουλειά μου, με τους γύρω μου, είμαι πανευτυχής. Δεν μπορεί να με κάνει καλά τίποτα και δεν με ενδιαφέρει και τίποτα.

Και στο θέατρο το νιώθω αυτό -μου κάνει καλό να είμαι καλά. Παλιότερα, βέβαια, υπήρχε η νοοτροπία ότι πρέπει να είσαι πολύ βασανισμένος και κατατρεγμένος για να σου βγει το συναίσθημα. Εγώ καμία σχέση. Βέβαια, αρκετά μικρότερος πίστευα ότι πρέπει να βασανιστείς για να βιώσεις αυτό το μεγαλείο του έρωτα. Τώρα, όσο μεγαλώνω συνειδητοποιώ ότι δεν είναι αυτή η σωστή κατεύθυνση. Αυτό μπορεί να είναι μεν ένα κομμάτι του έρωτα, αλλά δεν είναι απαραίτητο συστατικό.

Πια αντιμετωπίζω τον έρωτα με άνοιγμα και πολλή χαρά και πολλή ειλικρίνεια. Πιο μικρός ήμουν σε μια άλλη κατάσταση, τρέλας. Τώρα έχω γειωθεί κάπως σε σχέση με αυτό. Ναι, έχω κάνει και τρέλες για έναν έρωτα», έχει πει ο ηθοποιός στο bovary.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Άφησαν για λίγο τα παιδιά τους και βγήκαν βόλτα στη Γλυφάδα

Άφησαν για λίγο τα παιδιά τους και βγήκαν μια βόλτα οι δυο τους.

Διαζύγιο «βόμβα» για Έλληνα πρωταγωνιστή;

Σαν βόμβα «έσκασε» δημοσίευμα περί χωρισμού γνωστού ηθοποιού μετά από 25 χρόνια γάμου.

Σκαρμούτσος σε Σκορδά: «Σταμάτα να τρως έχεις και γάμο» – Η αντίδρασή της

Μία ακόμα επιβεβαίωση στο ρεπορτάζ της Espresso για τον...

Γιάννης Νταλιάνης: Στην κηδεία του αδελφού του με τις κόρες του – Δίπλα του η Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Το τελευταίο αντίο στον αδελφό του, Κωνσταντίνο είπε ο Γιάννης Νταλιάνης τη Δευτέρα.

Ασημής Αλεξίου: Η μάχη με τον καρκίνο και η επέμβαση στο πρόσωπο

Ο Ασημής Αλεξίου μας «συστήθηκε» το 1998 μέσα από τη σειρά «Απαγορευμένη αγάπη» υποδυόμενος τον αδελφό του Μάριου Αθανασίου

Το «ματωμένο φεγγάρι» του Μαρτίου – Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν;

Σήμερα Τρίτη είναι η σεληνιακή έκλειψη με το λεγόμενο...