Αποκαλύψεις έκανε η Τραϊάνα Ανανία καλεσμένη της εκπομπής «Super Κατερίνα».

«Άκου ένα βαρύ πράγμα, λοιπόν. Εγώ πέρυσι πήγα σε μια οντισιόν. Ήθελε να δουλέψουμε μαζί γιατί δεν είχε καταλάβει ότι είμαι εγώ η Τραϊάνα. Και μετά λέει: “αυτήν δεν θα την πάρω, γιατί άμα της κάνω κάτι θα το μάθει το πανελλήνιο”. Το είπε στον άνθρωπο που με πήγε.
Μετά έκανα μια έρευνα και έμαθα ότι ο συγκεκριμένος επιλέγει στα προγράμματά του κοπέλες που δεν έχουν δύναμη και τις διώχνει νύχτα επειδή δεν του κάνουν τα θελήματα».
Και πρόσθεσε: Δεν μπορούν να ξεσκεπαστούν εύκολα όταν η “τάδε”, όχι επώνυμη, φύγει νύχτα επειδή δεν έκανε αυτό που ήθελε αυτός. Η καριέρα της θα τελείωνε. Όταν αγαπάς έναν άνθρωπο και είναι identity σου, όταν τον έχεις μέσα στο σπίτι σου,
στα τραγούδια σου και στα συναισθήματά σου, αυτό δημιουργεί γνωστική ασυμφωνία όταν ακούς κάτι που γκρεμίζει αυτό το σύμβολο. Η αντίδραση για να σωθείς ψυχικά και να μην καταρρεύσει το οικοδόμημα που έχεις στο κεφάλι σου, είναι να απορρίψεις την πληροφορία που ακούς».
