Η Φίνος Φιλμ αποχαιρέτα τη Μέλπω Ζαρόκωστα

«Ένα ακόμη αντίο — κι αυτό με μεγάλη δυσκολία»

Η Φίνος Φιλμ αποχαιρέτησε τη Μέλπω Ζαρόκωστα ποστάροντας ένα βίντεο με σκηνές από ταινίες της και δυο λόγια σε ένα ποστ στην επίσημη σελίδα της στο facebook.

«Ένα ακόμη αντίο — κι αυτό με μεγάλη δυσκολία.

Αποχαιρετούμε σήμερα την πιο αριστοκρατική και φίνα παρουσία που πέρασε από τα πλατό της Finos Film, την αγαπημένη Μέλπω Ζαρόκωστα, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών.

Μια πολυσχιδής καλλιτέχνις, με ήθος, αξιοπρέπεια και βαθιά καλλιέργεια, που διέπρεψε όχι μόνο ως ηθοποιός, αλλά και ως συγγραφέας και στιχουργός, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Στις καρδιές μας θα μείνουν για πάντα οι ερμηνείες της στις δεκατρείς ταινίες που γύρισε με τη Φίνος Φιλμ. Aπό τις πασίγνωστες κωμωδίες «Η Βίλλα των Οργίων», «Η Γυναίκα μου Τρελάθηκε» και «Μια Τρελλή Τρελλή Σαραντάρα», μέχρι τα κλασικά νουάρ «Ο Θάνατος θα Ξανάρθει» και «Όταν η Πόλις Πεθαίνει» — η Μέλπω Ζαρόκωστα έντυνε πάντα τις ταινίες του Φίνου με ποιότητα, γοητεία και αληθινή φινέτσα. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Άφησαν για λίγο τα παιδιά τους και βγήκαν βόλτα στη Γλυφάδα

Άφησαν για λίγο τα παιδιά τους και βγήκαν μια βόλτα οι δυο τους.

Διαζύγιο «βόμβα» για Έλληνα πρωταγωνιστή;

Σαν βόμβα «έσκασε» δημοσίευμα περί χωρισμού γνωστού ηθοποιού μετά από 25 χρόνια γάμου.

Σκαρμούτσος σε Σκορδά: «Σταμάτα να τρως έχεις και γάμο» – Η αντίδρασή της

Μία ακόμα επιβεβαίωση στο ρεπορτάζ της Espresso για τον...

Γιάννης Νταλιάνης: Στην κηδεία του αδελφού του με τις κόρες του – Δίπλα του η Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Το τελευταίο αντίο στον αδελφό του, Κωνσταντίνο είπε ο Γιάννης Νταλιάνης τη Δευτέρα.

Ασημής Αλεξίου: Η μάχη με τον καρκίνο και η επέμβαση στο πρόσωπο

Ο Ασημής Αλεξίου μας «συστήθηκε» το 1998 μέσα από τη σειρά «Απαγορευμένη αγάπη» υποδυόμενος τον αδελφό του Μάριου Αθανασίου