Θοδωρής Μαραντίνης: Διέγραψε όλες τις αναρτήσεις του – Γιατί κράτησε μόνο μία παιδική φωτογραφία

«Ξεκινάω από την αρχή»

Με αφορμή τη νέα ραδιοφωνική εκπομπή που ετοιμάζεται να παρουσιάσει, ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο παρέα» και στη δημοσιογράφο Μαρία Κοκκολάκη, αναφερόμενος τόσο στους Onirama όσο και σε προσωπικές του σκέψεις.

Ο τραγουδιστής στάθηκε στην απόφαση για παύση του συγκροτήματος έπειτα από 25 χρόνια κοινής πορείας, εξηγώντας πως κάποια πράγματα είναι καλό να ολοκληρώνονται ή να μπαίνουν σε «διάλειμμα» πριν φθαρούν.

Όπως είπε: «Όλα τα ωραία πράγματα νομίζω είναι ώριμο να τα αφήνεις κάποια στιγμή εκεί που πρέπει χωρίς να φθαρούν. Με τους Onirama έχουμε γίνει οικογένεια μετά από 25 χρόνια. Δε θεωρώ ότι αυτό το πράγμα σταματάει αλλά έχουμε πει ότι είναι καλός για όλους μας, και για διαφορετικούς λόγους για τον καθένα, αυτό να κάνει μια παύση».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην κίνησή του να διαγράψει τις φωτογραφίες του από τα social media, κρατώντας μόνο μία από την παιδική του ηλικία, σημειώνοντας: «Σημειολογικά το μήνυμα που ήθελα να περάσω είναι ότι ξεκινάω από την αρχή».

Σε πιο προσωπικό τόνο, ο Θοδωρής Μαραντίνης σχολίασε επίσης: «Δε ξέρω αν μπορώ να με κρίνω ως πατέρα».

Κλείνοντας, παραδέχτηκε πως όλοι κουβαλούν απωθημένα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Απωθημένα νομίζω έχουμε όλοι. Μου λείπει ένα σπίτι στο βουνό».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο πατέρας της Μυρτώς ρίχνει ευθύνες στη μητέρα της – Τα μηνύματα τα ξημερώματα που δεν έμαθε ποτέ εκείνος

Ο πατέρας της άτυχης 19χρονης που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά μίλησε στην εκπομπή «Το πρωινό» για τα μηνύματα που αντάλλαξε η κόρη με τη σύζυγό του και δεν το γνώριζε.

Διαζύγιο και στα πορτοφόλια για γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Παρά τις προσπάθειες για ένα πολιτισμένο διαζύγιο χάριν των τεσσάρων παιδιών τους, οι φήμες για «ασυμφωνία χαρακτήρων» και η απομάκρυνσή τους από τα κοινά οικονομικά συμφέροντα δείχνουν ότι ο δρόμος της επιστροφής έχει κλείσει οριστικά.

Ο Γαβαλάς έκανε απόλυτη ξεφτίλα την 70χρονη Βίσση

Νέα «καρφιά» από τον Γαβαλά στην 70χρονη Βίσση για...

Λιάγκας σε TV αμόκ – Χαμός στα social μετά το βρίσιμο του παρουσιαστή στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής

«Αστραψαν και βρόντηξαν» οι χρήστες του διαδικτύου κατά του Γιώργου Λιάγκα! Αφορμή στάθηκε η επίθεση του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 στην αρχισυντάκτριά του, την οποία δεν δίστασε να βρίσει on air ενόσω είχαν μια συζήτηση με την ομάδα του στο «Πρωινό».

Η Τούνη «βασίλισσα» των Airbnb στην Αθήνα

Η διάσημη influencer επένδυσε σε δύο ακίνητα στο κέντρο...

Σπάνια δημόσια έξοδος Έλληνα ηθοποιού με την όμορφη σύζυγό του

«Με την σύζυγό μου είμαστε και μαζί από τότε που ξεκίνησα, οπότε είναι δίπλα μου σε όλη την πορεία»

Τα γυρνάει ο σύντροφος της Μυρτώς – Τα μηνύματα τα ξημερώματα και η πρόσκληση στο μοιραίο δωμάτιο

Σε αντιφάσεις φαίνεται να πέφτει ο σύντροφος της αδικοχαμένης...

Η τρανς «Ολίβια» «σπάει» τη σιωπή της μέσα από τις φυλακές – Τι αποκαλύπτει για το μοιραίο βράδυ;

Η 23χρονη τρανς «Ολίβια» είναι το «κλειδί» στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.