Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου, 2026

Έλλη Τρίγγου: «Κάθε θηλυκότητα έχει υπάρξει θύμα της τοξικής αρρενωπότητας»

Με αφορμή τη διπλή θεατρική της παρουσία τη φετινή...

Μπρούνο Τσερέλα για Αθηνά Οικονομάκου: «Αγάπη είναι να βρεις κάποιον που να...

Με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ο Μπρούνο...

Ελένη Βουλγαράκη – Δεν φεύγει μόνιμα στην Πορτογαλία: «Επικράτησε η κοινή λογική»

Η Ελένη Βουλγαράκη μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και στην...

Φάνης Λαμπρόπουλος – 9 χρόνια με τη σύζυγό του: «Κρατάμε πάντα τη...

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος έκανε μια σπάνια δημόσια εξομολόγηση για...

Η Μαριάννα Παπαμακαρίου τιμά εις διπλούν τον Μανώλη Λιδάκη

Η Μαριάννα Παπαμακαρίου τιμά εις διπλούν τον Μανώλη Λιδάκη, μέσα από δύο αφιερώματα, ένα ραδιοφωνικό και ένα τηλεοπτικό.

Στις 26 Φεβρουαρίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από το «φευγιό» του αξέχαστου καλλιτέχνη για τη «γειτονιά των αγγέλων», σε ηλικία μόλις 64 ετών. Ανήμερα στη μελαγχολική αυτή επέτειο θα μεταδοθεί, μέσα από το κανάλι του «Ελληνικός 93,2» στο YouTube, ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα, αφιερωμένο στα τραγούδια του, που επιμελήθηκε το Ogdoo, η δισκογραφική εταιρία από την οποία κυκλοφόρησε και ο τελευταίος δίσκος του Μανώλη Λιδάκη.

 Στο αφιέρωμα ένωσαν τις δυνάμεις τους ο Γιώργος Νταλάρας, ο Χρήστος Μάστορας, η Μαριάννα Παπαμακαρίου, η Μάρθα Φριντζήλα, ο Μιχάλης Τζουγανάκης και ο Θοδωρής Κοτονιάς, οι οποίοι δέχτηκαν με χαρά να τιμήσουν τη μνήμη του Μανώλη Λιδάκη.

Δύο ημέρες μετά, στις 28 Φεβρουαρίου δηλαδή, στα γενέθλια του εκλιπόντος τραγουδιστή, η Μαριάννα Παπαμακαρίου πρόκειται να εμφανιστεί ως guest στην «Παρέα» του Γιώργου Κουβαρά, αφήνοντας το στίγμα της και στο τηλεοπτικό αφιέρωμα στον αλησμόνητο ερμηνευτή, που έχει δρομολογηθεί από την εκπομπή της ΕΡΤ.

«Ο Μανώλης Λιδάκης ήταν πάντα ο αγαπημένος μου τραγουδιστής. Τον έχω δει στο Ηρώδειο και σε άλλους συναυλιακούς χώρους. Με θυμάμαι να τρέχω να προλάβω να αγοράσω εισιτήρια για να ακούσω live αυτή τη φωνή που θύμιζε αερικό. Λιτός και δωρικός, τον θαύμαζα απεριόριστα» δηλώνει αποκλειστικά στην «Espresso» η Μαριάννα Παπαμακαρίου.

Δίπλα στον Σωκράτη Μάλαμα που έγραψε για εκείνη το «Ρήγμα»

Η αγαπημένη τραγουδίστρια -την οποία ο Αντώνης Ρέμος, με τον οποίο συνεργάζεται φέτος στο Nox, έχει χαρακτηρίσει μία από τις λίγες που «πατάνε σε δύο βάρκες», καθώς διακρίνεται τόσο στο έντεχνο όσο και στο λαϊκό τραγούδι- θυμάται και μια προσωπική συνάντησή της με τον Μανώλη Λιδάκη: «Είχαμεσυναντηθεί, πριν από πολλά χρόνια, σε ένα αεροδρόμιο. Πήγα και του μίλησα και ήταν φιλικότατος. Αργότερα, όταν εγώ τραγούδησα το “Ρήγμα” του Σωκράτη Μάλαμα, με προσέγγισε τηλεφωνικά για να μου πει ότι του άρεσε πολύ και ότι θα ήθελε να το ερμηνεύσει κι εκείνος σε μια δεύτερη εκτέλεση, έχοντας ήδη πάρει την άδεια του Σωκράτη. Χάρηκα πάρα πολύ.

Μάλιστα, όταν ανέβηκε η δική του εκδοχή στο YouTube, έγραψε από κάτω: “Ευχαριστώ πολύ τον Σωκράτη Μάλαμα και τη σπουδαία φίλη μου Μαριάννα Παπαμακαρίου”» καταλήγει στις δηλώσεις της η γνωστή τραγουδίστρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο… χάρτινος πύργος του εγχώριου life style

Οι τρεις εκδότες που διαμόρφωσαν κοσμοαντίληψη και τα έχασαν...

Δήλωση παρουσιαστή που θα συζητηθεί: «Έχω κόρη, γι’ αυτό δεν μου αρέσει η Ιωάννα Τούνη»

«Δεν μου αρέσει η Ιωάννα Τούνη γιατί έχω κόρη. Η Ιωάννα Τούνη δεν είναι πρότυπο. Δεν είναι μόνο μια γυναίκα χωρισμένη. Θέλεις τώρα να κάτσουμε να συζητήσουμε το όλο της Τούνη;».

Αυτό το περιμένατε; Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μας δείχνει το προσκλητήριό της

Σίγουρα αυτό δεν το περιμένατε! Η Ντορέττα Παπαδημητρίου δημοσίευσε φωτογραφία με το προσκλητήριο

Τρέμε… Λυκουρέζε!

Ο Ανέστης Ευαγγελόπουλος παίρνει το πτυχίο του στη Νομική!Ο...

Απειλές και πόλεμος

Στο φως το άγριο παρασκήνιο πίσω από την απουσία...

Η Λιάνη «τσάρκα» στην Κηφισιά με casual look

Τη χαλαρή της βόλτα στην Κηφισιά απόλαυσε το περασμένο...