Τρελά ερωτευμένη η Δανάη Μπάρκα! Η φωτό με τον σύντροφό της και το μήνυμα όλο νόημα

«Οι αποφάσεις δεν είναι πάντα εύκολες, αλλά αν έχεις γύρω σου ανθρώπους που σε καθησυχάζουν και σε κάνουν να αισθάνεσαι ασφάλεια»

Η Δανάη Μπάρκα είναι τρελά ερωτευμένη και δεν το κρύβει! Η ηθοποιός πόσταρε φωτογραφία με τον σύντροφό της, Φάνη ενώ λίγες ώρες αργότερα έκανε ένα ποστ.

«Θα έρθουν μέρες που θα πρέπει να πάρεις αποφάσεις οι οποίες θα σου φαίνονται σκληρές. Θα έρθουν στιγμές που θα φτάσεις κοντά σε πράγματα τα οποία πιο παλιά σου φαινόντουσαν πολύ μακρινά έως απλησίαστα αλλά εντέλει θα πλησιάσεις. Θα ενηλικιωθείς πολλές φορές αρκετά αργότερα από τα 18. Θα έρθουν ώρες σκέψης που θα σε οδηγήσουν σε αναδιοργάνωση και αναδιαπραγμάτευση με το μέσα σου και με το τι θες για το μέλλον σου.


Διάλεξε το φως. Ακόμα κι αν το μονοπάτι είναι δύσβατο, διάλεξε το δίκαιο, το φωτεινό, το καθαρό. Στην αρχή μπορεί να σου φανεί βουνό αλλά σιγά σιγά θα κοιμάσαι ήσυχος και ανακουφισμένος.


Οι αποφάσεις δεν είναι πάντα εύκολες, αλλά αν έχεις γύρω σου ανθρώπους που σε καθησυχάζουν και σε κάνουν να αισθάνεσαι ασφάλεια όλα συμβαίνουν την στιγμή που πρέπει. Να σε νοιάζεσαι, γιατί είσαι “το σπίτι” που θα έχεις μια ζωή. Να σε αγαπάς με τα σωστά & τα λάθη σου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Σταρ Ελλάς και ο «πρίγκηψ» των Ρομά

Έξι χρόνια πριν, όταν το ζευγάρι κοσμούσε τις σελίδες lifestyle περιοδικών, η σχέση του αποτελούσε είδηση: μια πρώην Σταρ Ελλάς είχε ερωτευτεί τον «πρίγκιπα των Τσιγγάνων», όπως τον αποκαλούσαν, έναν άνδρα που συστηνόταν ως επιχειρηματίας.

Τέλος ο Κατερινόπουλος από τον Κουσουλό – Η ανατροπή που άλλαξε τα πάντα

Μια στιγμή που έμοιαζε καθοριστική εκτυλίχθηκε στον αέρα της...

Τρελά ερωτευμένος μετά από 15 χρόνια γάμου γνωστός τραγουδιστής – «Θα σε διάλεγα σε κάθε ζωή»

«Είσαι η αλήθεια μέσα σε όλο τον θόρυβο, η γαλήνη σε κάθε καταιγίδα και το φως που με οδηγεί πάντα πίσω στο σπίτι»

Μενεγάκη και Ματέο «θύματα» του «Erminio»

Ο αγριεμένος «Erminio» «χτύπησε» στο πέρασμά του και τον...

Αποκάλυψη για ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ – «Υπήρχε τρίτο άτομο στον γάμο και το ανακάλυψα από τη TV»

«Δε με απασχολεί τίποτα πια. Είχα πει ότι στη σχέση μας υπήρχε έλλειψη σεβασμού, εννοώντας την ύπαρξη τρίτου προσώπου»

Ο «θησαυρός» της Μαρινέλλας – Η βίλα, οι επενδύσεις και τα πνευματικά δικαιώματα

Η Μαρινέλλα, στα 65 χρόνια καριέρας της στο τραγούδι,...