Ελένη Φουρέιρα: «Παπούτσια μικρή έπαιρνα από τη λαϊκή και ότι μας έδιναν από την εκκλησία»

«Δεν είχα φάει ψωμί εμπορίου - Στην Αλβανία το έφτιαχνε η μαμά μου»

Η Ελένη Φουρέιρα καλεσμένη στη διαδικτυακή εκπομπή «Rainbow Mermaids» αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά της χρόνια στην Αλβανία.

Όπως εξομολογήθηκε οι γονείς της είχαν φύγει μετανάστες για να δουλέψουν και εκείνη με τα αδέλφια της έμεναν με τη γιαγιά τους.

«Ακόμα και το ψωμί εδώ είχε άλλη γεύση. Στην Αλβανία έφτιαχνε  μαμά μου το ψωμί και δεν είχα ξαναζήσει να τρώω ψωμί από τον φούρνο», εξήγησε. Ενώ αναφέρθηκε και στην περίοδο που μοίραζε φυλλάδια και ήταν κάτι που τη φόβιζε.

Όταν τη ρώτησαν αν δούλευε για να πάρει δικά της πράγμα όπως παπούτσια εκείνη γέλασε εξηγώντας πως δούλευε για να έχει να φάει. «Παπούτσια έπαιρνα από τη λαϊκή και ότι μας έδιναν από την εκκλησία».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Σταρ Ελλάς και ο «πρίγκηψ» των Ρομά

Έξι χρόνια πριν, όταν το ζευγάρι κοσμούσε τις σελίδες lifestyle περιοδικών, η σχέση του αποτελούσε είδηση: μια πρώην Σταρ Ελλάς είχε ερωτευτεί τον «πρίγκιπα των Τσιγγάνων», όπως τον αποκαλούσαν, έναν άνδρα που συστηνόταν ως επιχειρηματίας.

Τέλος ο Κατερινόπουλος από τον Κουσουλό – Η ανατροπή που άλλαξε τα πάντα

Μια στιγμή που έμοιαζε καθοριστική εκτυλίχθηκε στον αέρα της...

Τρελά ερωτευμένος μετά από 15 χρόνια γάμου γνωστός τραγουδιστής – «Θα σε διάλεγα σε κάθε ζωή»

«Είσαι η αλήθεια μέσα σε όλο τον θόρυβο, η γαλήνη σε κάθε καταιγίδα και το φως που με οδηγεί πάντα πίσω στο σπίτι»

Μενεγάκη και Ματέο «θύματα» του «Erminio»

Ο αγριεμένος «Erminio» «χτύπησε» στο πέρασμά του και τον...

Ο «θησαυρός» της Μαρινέλλας – Η βίλα, οι επενδύσεις και τα πνευματικά δικαιώματα

Η Μαρινέλλα, στα 65 χρόνια καριέρας της στο τραγούδι,...

Αποκάλυψη για ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ – «Υπήρχε τρίτο άτομο στον γάμο και το ανακάλυψα από τη TV»

«Δε με απασχολεί τίποτα πια. Είχα πει ότι στη σχέση μας υπήρχε έλλειψη σεβασμού, εννοώντας την ύπαρξη τρίτου προσώπου»

Λαμπερό πάρτι γενεθλίων για γνωστή παρουσιάστρια μετά το διαζύγιο

Η παρουσιάστρια δείχνει έτοιμη να αφήσει το παρελθόν πίσω της και να επικεντρωθεί σε όσα έχουν πραγματική σημασία, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή της νέας της καθημερινότητας με αισιοδοξία και δύναμη.