Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου, 2026

Μαρία Ηλιάκη: «Ήταν μια παράνοια, αισθανόμουν σαν την αρκούδα που της βαράνε...

Μία εξομολογητική συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Ηλιάκη μιλώντας μεταξύ άλλων για την περίοδο των «Δέστες τους».

Ακόμη μία σπόντα…της Τούνη!

Η Ιωάννα Τούνη ανέβασε ένα ακόμη βίντεο από τις διακοπές της με τον νέο της σύντροφο Δημήτρη Σπυριδωνίδη.

Αυτό το περιμένατε; Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μας δείχνει το προσκλητήριό της

Σίγουρα αυτό δεν το περιμένατε! Η Ντορέττα Παπαδημητρίου δημοσίευσε φωτογραφία με το προσκλητήριο

Συγκλονίζει η Ανθή Βούλγαρη: «Μόλις μου το ανακοίνωσαν οι γιατροί αγχώθηκα μήπως...

Η Ανθή Βούλγαρη καλεσμένη στη διαδικτυακή εκπομπή «Anestea» του...

Καθηλωμένος ο Κώστας Μακέδος: «Όλα στο σπίτι μου λειτουργούν με τηλεκοντρόλ, γιατί δεν μπορώ να κουνηθώ»

«Ήμουν πάντα ευκίνητος, τώρα κατέληξα ακίνητος»

Ο Κώστας Μακέδος άνοιξε την καρδιά του στον Σταύρο Θεοδωράκη και στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές».

Ο ηθοποιός δίνει μάχη με την παχυσαρκία και είναι καθηλωμένος σε μία καρέκλα τους τελευταίους μήνες. «Η αρκουδοφολιά θα το ‘λεγα το σπίτι μου. Ήθελα να γίνω γιατρός αλλά η ζωή έχει εκπλήξεις και έγινε μια εκτροπή. Χειρουργός ήθελα να γίνω, μπορεί να κατέληγα και χειρουργός παχυσαρκίας. Από παιδί ήμουν παχύς αλλά στις ταινίες, ίσα ίσα, δυσκολεύονταν πάντα να με προλάβουν στο περπάτημα. Ήμουν πάντα ευκίνητος και αεικίνητος, τώρα κατέληξα ακίνητος.


Σαν πιτσιρικάς έχω υποστεί πολύ μπούλινγκ, πολύ. Απίστευτο. Κατεβαίναμε με τη μητέρα μου στην Καβάλα για ψώνια, γιατί από κει κατάγομαι, σταματούσαν γνωστοί και φίλοι και κάθε φορά η επωδός της συνάντησης ήταν η εξής. “Το παιδί είναι κρίμα να ‘ναι τόσο χοντρό, θα πεθάνει”. Αυτό άκουγα από τότε. Όλα σήμερα στο σπίτι μου λειτουργούν με τηλεκοντρόλ.

Και η σόμπα με τηλεκοντρόλ, τα φώτα με τηλεκοντρόλ, όλα. Γιατί δεν μπορώ να κουνηθώ. Το όνειρο της ιατρικής το άφησα γιατί, σαν φοιτητής εδώ, λεφτά δεν υπήρχαν και έκανα δουλειές του ποδαριού για να μπορώ να πληρώνω το ενοίκιο και να ζω. Η υποκριτική προέκυψε όταν βρέθηκα σε κάποιο γύρισμα ως κομπάρσος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Απειλές και πόλεμος

Στο φως το άγριο παρασκήνιο πίσω από την απουσία...

Τρέμε… Λυκουρέζε!

Ο Ανέστης Ευαγγελόπουλος παίρνει το πτυχίο του στη Νομική!Ο...

Μαζωνάκης: Στο νοσοκομείο και η μητέρα του – Νέες εξελίξεις

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, έγινε γνωστό πως και η...

Διαζύγιο για ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών – «Δεν είμαστε πια μαζί, περάσαμε 40 κύματα μέχρι να το αποφασίσουμε»

Δεν ήταν εύκολο, ποτέ δεν είναι εύκολο γιατί υπάρχει ένας δεσμός. Αλλά όταν υπάρξει μια πιο βαθιά συνειδητοποίηση και αποδοχή για την απόφαση και σεβασμός γι’ αυτό το δημιούργημα που έχουμε φτιάξει, τότε μπορείς να

Η Λιάνη «τσάρκα» στην Κηφισιά με casual look

Τη χαλαρή της βόλτα στην Κηφισιά απόλαυσε το περασμένο...

Ξανά στο νοσοκομείο η Σία Κοσιώνη – Τι συνέβη;

Δεν πρόλαβε καλά καλά να βγει από το νοσοκομείο η Σία Κοσιώνη και το πρωί της Τετάρτης ήταν πάλι εκεί. Τι συνέβη;

Πλαστή η διαθήκη του ετεροθαλούς αδελφού του Σεργιαννόπουλου – Τι είχε κληρονομήσει από τον ηθοποιό;

Σε θρίλερ εξελίσσεται η διαθήκη του ετεροθαλή αδελφού του Νίκου Σεργιανόπουλου καθώς το δικαστήριο έκρινε πως η υπογραφή του στη διαθήκη του ήταν πλαστή.