Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου, 2026

Κατερίνα Καραβάτου για τα νούμερα τηλεθέασης: «Βρήκα μια ήδη δεδομένη κατάσταση»

Η Κατερίνα Καραβάτου έδωσε το «παρών» στην κοπή πίτας...

Τριαντάφυλλος Παντελίδης: Συγκινεί για τα 10 χρόνια χωρίς τον Παντελή – «3.650...

Δέκα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα, 18 Φεβρουαρίου, από τη μέρα...

Θοδωρής Μαραντίνης: Πώς αντέδρασε on camera σε ερώτηση για τους «ευτυχισμένους» γάμους

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους των ψυχαγωγικών...

Πέτρος Φιλιππίδης: Εμφάνιση στο θέατρο για την παράσταση του γιου του –...

Ο Πέτρος Φιλιππίδης έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής...

Ξέσπασε ο Παναγιώτης Στάθης για τα τοξικά σχόλια: «Έπιασαν στο στόμα τους τη μάνα μου»

Το μήνυμα του παρουσιαστή

Σε έντονα συγκινησιακό κλίμα, ο Παναγιώτης Στάθης μίλησε δημόσια το πρωί της Τετάρτης 18 Φεβρουαρίου, μέσα από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», για την απώλεια της μητέρας του. Ο δημοσιογράφος αφιέρωσε λίγα δευτερόλεπτα στον αέρα, τόσο για να ευχαριστήσει όσους στάθηκαν δίπλα του, όσο και για να απαντήσει σε ορισμένα επικριτικά σχόλια που κυκλοφόρησαν.

«Αν θέλω να πω κάτι προσωπικό, συγγνώμη θα καταχραστώ 30 δευτερόλεπτα από τον χρόνο της εκπομπής. Καταρχήν να ευχαριστήσω και τον σταθμό και την ομάδα και για τη συμπαράσταση και την αγάπη που δείχνετε και σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Τα αμέτρητα μηνύματα πραγματικά ζητώ συγγνώμη δεν μπορώ να απαντήσω σε όλα. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη συμπαράσταση για τον χαμό της μητέρας μου.

Σίγουρα έχει πολύ μεγάλη σημασία για μένα ο τρόπος με τον οποίο αντέδρασε και ο οργανισμός και όλη η ομάδα και εσείς εκεί έξω, φίλοι, γνωστοί, συνάδελφοι και εκατοντάδες και χιλιάδες άλλοι οι οποίοι πραγματικά τους ευχαριστώ πάρα πολύ απ’ την καρδιά μου για τη συμπαράσταση. Δεν θέλω να αναφέρομαι σε μειοψηφίες… τοξικές μειοψηφίες να σου πω την αλήθεια…».

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε σε σχόλια στα social media, τονίζοντας ότι δεν ασχολείται με αυτά, ωστόσο δεν μπορούσε να μείνει αδιάφορος όταν μπήκε στο στόχαστρο η μητέρα του.

«Επειδή νιώθω ότι κάποιοι, ελάχιστοι, και εγώ δεν ασχολούμαι ποτέ με τη μειοψηφία ούτε με τα social media με ενδιαφέρει, ξέρω πόσο οχετός και τοξικότητα κυκλοφορεί εκεί μέσα, απλά επειδή κάποιοι έπιασαν στο στόμα τους τη μάνα μου, το μόνο που θέλω να τους πω είναι ότι πρώτον, είναι πολύ λάθος να αναφέρονται σε πράγματα που σίγουρα δεν γνωρίζουν. Είναι δεδομένο ότι δεν γνωρίζουν, γιατί διαβάζω κριτικές για τον τρόπο, αν έκανα εκπομπή, αν δεν μπήκα στην εκπομπή, αν… τέλος πάντων διάφορα πράγματα.».

Ο Παναγιώτης Στάθης στάθηκε και στον τρόπο με τον οποίο βιώνεται το πένθος, υπογραμμίζοντας ότι για τον καθένα είναι μια προσωπική διαδικασία και πως υπάρχουν παράγοντες που πολλοί αγνοούν.

«Δεύτερον να τους πω ότι επειδή εγώ το έχω διδαχθεί άσχημα στη ζωή μου, το πένθος είναι ένας πολύ μοναχικός δρόμος για τον καθέναν. Πάρα πολύ μοναχικός. Τρίτον υπάρχουν ειδικές συνθήκες που μπορεί να μην τις ξέρετε. Παραδείγματος χάρη, ότι η μητέρα μου είναι στα Κύθηρα, ξέρω γω, μπορεί να υπάρχουν ειδικές συνθήκες δρομολογίων και άλλων πραγμάτων, κακοκαιρίας…».

Κλείνοντας, ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να δώσει εξηγήσεις, αλλά να βάλει ένα όριο, καταλήγοντας με μια ευχή που τα είπε όλα.

«Δεν εξηγώ, απλά… απλά αναφέρομαι γιατί μόνο και μόνο σου λέω γιατί αναφέρθηκαν στη μάνα μου, για τίποτα άλλο δεν με ενδιαφέρει. Ποσώς με απασχολεί. Με την έννοια ότι χρόνιες παθογένειες των άγονων γραμμών στην Ελλάδα με τα δρομολόγια και τα λοιπά… Τέλος πάντων δεν έχει καμία σημασία. Ένα πράγμα θέλω να πω μόνο, σ’ αυτούς εκεί έξω, τους πολύ λίγους, ελάχιστους η αλήθεια είναι, ότι εύχομαι να μη βρεθεί κανείς στη θέση μου. Κανείς τους στη θέση μου. Πραγματικά το εύχομαι. Να ‘ναι καλά. Αυτά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διεγνώσθη με καρκίνο ο Νίκος Μέλλος – Η φωτό στο νοσοκομείο και το μήνυμα του ηθοποιού

Ο Νίκος Μέλλος, ο Άρης της σειράς «Η γη της ελιάς» έδωσε μάχη με τον καρκίνο και έκανε ένα ποστ με φωτογραφία του μέσα από το νοσοκομείο.

Σωτήρης Τζεβελέκος: Δε θα πιστέψετε πόσο χρονών είναι – Η καριέρα και ο γάμος με την Έφη Θεοδώρου

Ο Σωτήρης Τζεβελέκος καλεσμένος της εκπομπής «The 2night show» αναφέρθηκε στην καριέρα του και στην απόφασή του να σταματήσει τη δουλειά.

Η κομψή κυρία έκανε βραδινή έξοδο με τον γιο της και γνωστό ηθοποιό

Ο γνωστός ηθοποιός έκανε βραδινή έξοδο με τη μητέρα του.

Τα παθιασμένα φιλιά Ελληνίδας δημοσιογράφου με τον σύζυγό της

Η γνωστή δημοσιογράφος είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει!

Τραγουδίστρια οδηγούσε μεθυσμένη στο κέντρο της Αθήνας χτυπώντας πέντε σταθμευμένα αυτοκίνητα

Στα χνάρια του Βασίλη Μπισμπίκη η γνωστή τραγουδίστρια. Διασκέδαζε με την παρέα της σε στέκι του Κολωνακίου και επιστρέφοντας σπίτι της έπεσε

Η Γωγώ Μπρέμπου με την αδελφή της για ψώνια – Υπήρξε πρώην σύντροφος του Παπακαλιάτη

Η Γωγώ Μπρέμπου βγήκε για ψώνια στο κέντρο της Αθήνας με την αδελφή της, Χριστίνα.

Eurovision 2026: Το μήνυμα του Good Job Nicky μετά τη νίκη του Ακύλα – Το σχόλιο της Αλιμπέρτη

Ο Good Job Nicky έδωσε τον καλύτερό του εαυτό για να κερδίσει το εισιτήριο για τη Eurovision αλλά δεν τα κατάφερε.

Αποκλειστικό: Με κορυφαίο οφθαλμίατρο η χήρα του Παναγόπουλου

Η Κατερίνα Παναγοπούλου βρήκε την ευτυχία στο πλευρό του...