Eurovision: Ξέσπασε ο Παναγιώτης Τσακαλάκος για τα τεχνικά προβλήματα – «Γινόταν της τρελής…»

Τα τεχνικά προβλήματα

Με αφορμή τη συμμετοχή του στον εθνικό τελικό της Eurovision 2026, ο Παναγιώτης Τσακαλάκος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και στον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα, το μεσημέρι της Κυριακής, στο πρόγραμμα του Alpha.

Ο καλλιτέχνης τάχθηκε υπέρ της Stefi και της Αλεξάνδρας Σιετή, επισημαίνοντας πως στις τρεις βραδιές του Sing for Greece υπήρξαν σοβαρά τεχνικά ζητήματα.

Για τον νικητή, ανέφερε: “χαίρομαι για τη νίκη του Ακύλα γιατί θεωρώ ότι, από τη στιγμή που ο κόσμος έχει τον κύριο λόγο στην Eurovision, ήταν σωστό να βγει αυτός. Στην Eurovision τέτοιου είδους τραγούδια δεν έχουν νικήσει αλλά έχουν πάει καλά. Νομίζω πως, αν υπάρχει ένα τραγούδι που θα μπορούσε και να νικήσει σε όλο το φάσμα τραγουδιών, θα ‘ναι του Ακύλα”.

Στη συνέχεια μίλησε και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι συμμετέχοντες στην παραγωγή: “Όλοι μας είχαμε θέματα τεχνικά. Για μένα, σίγουρα, γινόταν της τρελής στο αυτί μου. Δεν έκατσα να κάνω παράπονα. Δέχθηκα ότι είναι δική μου ευθύνη και ότι έπρεπε στην πρόβα, σ’ αυτόν τον λίγο χρόνο που είχα, να ασχοληθώ λίγο περισσότερο”.

Τέλος, σχολίασε και το κομμάτι του Good Job Nicky, λέγοντας: “Το τραγούδι του Good Job Nicky ήταν στον… Θεό ο τόνος! Πολύ δύσκολος και πολύ ψηλός. Άρα το πιο ασφαλές, κατά τη δική μου άποψη, ήταν να παρουσιαστεί το τραγούδι κάποιους τόνους πιο χαμηλά ώστε να μην υπάρχει αυτός ο κίνδυνος” πρόσθεσε, ακόμα ο Παναγιώτης Τσακαλάκος στην κάμερα της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Κλειδί» ο πρώην της Μυρτώς

Να συνθέσουν τα κομμάτια ενός δύσκολου και πολύπλοκου παζλ...

Κεφαλονιά: Τρανς μυστικά στο δωμάτιο της κοκαΐνης

Στην υπόθεση του θανάτου της 19χρονης Μυρτώς στην Κεφαλλονιά...

Κεφαλονιά: Ο σύντροφος της Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή του – Η συνάντησή τους το μοιραίο βράδυ

Ο σύντροφος της 19χρονης Μυρτώς που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά με την αστυνομία να κάνει έρευνες για τις αιτίες που την οδήγησαν στον θάνατο.

Νοσηλεύεται γνωστή ηθοποιός – Η μάχη με τη σκλήρυνση κατά πλάκας

Η ηθοποιός που έχει διαγνωστεί με πολλαπλή σκλήρυνση κατα πλάκας από το 2021, τα τελευταία χρόνια έχει μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη της

Γιώργος Καράβας: Το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί – Τι αποκάλυψε

Ο Γιώργος Καράβας περνά το τελευταίο διάστημα μια μικρή...

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας: Κατέρρευσε η μητέρα της Μυρτώς μόλις έφτασε η σορός στην εκκλησία

«Ράγισαν» καρδιές στο τελευταίο αντίο της 19χρονης Μυρτώς στην...

Γιώργος Λιάγκας: Στον Βόλο με τους γιους του για ξεχωριστό λόγο

Ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλία μαζί...