Η Μέγκι Ντρίο έπεσε θύμα κλοπή από άντρα του φιλικού της περιβάλλον

«Χθες πίναμε μαζί στο σπίτι, γελούσαμε, διασκεδάζαμε… και σήμερα αντίκρισα αυτή την εικόνα»

Θύμα κλοπής έπεσε η Μέγκι Ντρίο και μάλιστα από… φιλικό της πρόσωπο! Το μοντέλο που γνωρίσαμε στο «GNTΜ» βρέθηκε αντιμέτωπο με έναν εφιάλτη που κανείς δεν θα ήθελε να ζήσει.

Μέσα σε λίγες ώρες, μπουφάν και κοσμήματα μεγάλης αξίας -αντικείμενα που δεν ήταν απλώς υλικά αγαθά αλλά κομμάτια μιας ζωής- εξαφανίστηκαν. Και το πιο σκληρό χτύπημα; Σύμφωνα με όσα εκείνη αφήνει να εννοηθούν, η σκιά της υποψίας πέφτει σε πρόσωπο από το στενό της περιβάλλον.

Οπως αποκαλύπτει το nassoblog μέσα από βίντεο, η Μέγκι Ντρίο, ταραγμένη, περιγράφει με λεπτομέρειες τα σημεία όπου φύλασσε τα τιμαλφή της, λες και προσπαθεί να ενώσει τα κομμάτια μιας πραγματικότητας που αρνείται να αποδεχτεί. Η φωνή της προδίδει την ένταση, το βλέμμα της τον κλονισμό.

«Χθες πίναμε μαζί στο σπίτι, γελούσαμε, διασκεδάζαμε… και σήμερα αντίκρισα αυτή την εικόνα» φέρεται ότι λέει, αδυνατώντας να πιστέψει πως η ζεστασιά μιας βραδιάς μετατράπηκε σε ψυχρό τοπίο απώλειας. Βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, ενώ, όπως όλα δείχνουν, αναμένεται να προχωρήσει σύντομα σε καταγγελία στις Αρχές.

Λίγες ώρες μετά η Μέγκι Ντρίο, μιλώντας στο «Πρωινό», αποκάλυψε πως η διάρρηξη σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες και, όπως ανέφερε, ο δράστης μπήκε από παράθυρο. «Μπήκαν από το παράθυρο, σήκωσαν το ρολό. Πρέπει να έβαλε κάτι και να έβγαλε την ασφάλεια. Μου έκλεψαν τσάντα αξίας, μια γούνα που ήταν για προώθηση. Είναι κοντά στα 10 χιλιάρικα.

Είναι άντρας αυτός που με έκλεψε. Τον γνωρίζω και ευελπιστώ μέσα στην ημέρα να με πάρει και να τα φέρει πίσω. Είχε φτιάξει το συγκεκριμένο παράθυρο. Τον έχω πάρει τηλέφωνο και το μόνο που δέχτηκα πίσω είναι “κλείσε τώρα, κοιμάμαι, θα τα πούμε μετά”. Εχω και κάμερα, τον έχω δει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κρυφός έρωτας μεγατόνων

Το κρυφό love story πρώτης φίρμας της πίστας με...

Η πιο εντυπωσιακή γιαγιά της σόουμπιζ για ψώνια στη Γλυφάδα

Μόλις αντιλήφθηκε τον φωτογραφικό μας φακό χαμογέλασε και συνέχισε τη βόλτα της.

Ελληνίδα ηθοποιός ποζάρει στην αγκαλιά του 18χρονου γιου της

Η γνωστή ηθοποιός απέκτησε τον γιο της σε μικρή ηλικία και πλέον μοιάζουν περισσότερο σαν φίλοι παρά σαν μαμά και γιος.

Διαζύγιο «βόμβα» για Έλληνα πρωταγωνιστή;

Σαν βόμβα «έσκασε» δημοσίευμα περί χωρισμού γνωστού ηθοποιού μετά από 25 χρόνια γάμου.

Τρελά ερωτευμένοι μετά από 15 χρόνια – Ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ χαλαρώνει στις Μαλδίβες

Αν νομίζατε ότι ο έρωτας ύστερα από 15 χρόνια ξεθωριάζει, ο κύριος της σόουμπιζ έρχεται να σας διαψεύσει με τον πιο… εξωτικό τρόπο!

«Θα είχα κρεμαστεί απ’ το ταβάνι αν έμενα με έναν άντρα 10 χρόνια»

Η ηθοποιός καλεσμένη της εκπομπής «The 2night show» εξομολογήθηκε πως δεν θα μπορούσε να είναι με τον ίδιο άντρα πολλά χρόνια