Βούλα Πατουλίδου για τους επτά μήνες από τον θάνατο του συζύγου της: «Θα γίνω καλύτερα»

Η Βούλα Πατουλίδου μεταφέρει το μήνυμα πως, παρότι ο δρόμος είναι απαιτητικός, θα καταφέρει σταδιακά να σταθεί ξανά δυνατή.

Επτά μήνες έχουν περάσει από τον θάνατο του Δημήτρης Ζαρζαβατσίδης, με τη Βούλα Πατουλίδου να παραδέχεται πως εξακολουθεί να χρειάζεται χρόνο για να συμφιλιωθεί με την απώλεια.

Η Ολυμπιονίκης καλεσμένη της εκπομπής «Νωρίς Νωρίς» το πρωί της Τρίτης, εξήγησε ότι η διαχείριση του πένθους της δεν είναι σταθερή. Όπως είπε, υπάρχουν ημέρες που αισθάνεται πιο δυνατή και άλλες που η συναισθηματική φόρτιση γίνεται πιο έντονη και δύσκολη.

Αναφέρθηκε επίσης στη στήριξη που λαμβάνει από τη μητέρα της, η οποία στέκεται δίπλα της και την ενθαρρύνει να συνεχίσει. «Θα γίνω καλύτερα», δήλωσε η Βούλα Πατουλίδου, περιγράφοντας τις εναλλαγές στη διάθεσή της: στιγμές που νιώθει πιο αισιόδοξη και άλλες που λυγίζει, ακόμη και ακούγοντας τραγούδια όπως το «Πρώτο Φθινόπωρο», που –όπως είπε– την αγγίζει βαθιά και τη φορτίζει συναισθηματικά. Παρά τη δυσκολία, η ίδια αναγνωρίζει πως η παρουσία της μητέρας της λειτουργεί υποστηρικτικά. Με τη χαρακτηριστική της αποφασιστικότητα, μεταφέρει το μήνυμα πως, παρότι ο δρόμος είναι απαιτητικός, θα καταφέρει σταδιακά να σταθεί ξανά δυνατή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιάννης Νταλιάνης: Στην κηδεία του αδελφού του με τις κόρες του – Δίπλα του η Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Το τελευταίο αντίο στον αδελφό του, Κωνσταντίνο είπε ο Γιάννης Νταλιάνης τη Δευτέρα.

Διαζύγιο «βόμβα» για Έλληνα πρωταγωνιστή;

Σαν βόμβα «έσκασε» δημοσίευμα περί χωρισμού γνωστού ηθοποιού μετά από 25 χρόνια γάμου.

Μυστικός γάμος για ζευγάρι ηθοποιών;

Ποιο γνωστό ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε κρυφά;

Ασημής Αλεξίου: Η μάχη με τον καρκίνο και η επέμβαση στο πρόσωπο

Ο Ασημής Αλεξίου μας «συστήθηκε» το 1998 μέσα από τη σειρά «Απαγορευμένη αγάπη» υποδυόμενος τον αδελφό του Μάριου Αθανασίου

Ποιος έστειλε στα δικαστήρια τις κόρες της Ζωής Λάσκαρη; Τα 68.000 ευρώ και η αναβολή της δίκης

Στα δικαστήρια οι κόρες της Ζωής Λάσκαρη, Μάρθα Κουτουμάνου...

Οικονομάκου – Τσερέλα: Το βίντεο που έστειλαν στους καλεσμένους για τον γάμο τους στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα ετοιμάζονται να...

Ο Παύλος ντε Γκρες αγοράζει διαμέρισμα στην Ηρώδου Αττικού

Φήμες θέλουν τον Παύλο να βρήκε (επιτέλους) το ρετιρέ...