Μπέσσυ Μάλφα για Γεράσιμο Σκιαδαρέση: «Όταν έφυγαν τα παιδιά από το σπίτι, ερωτευτήκαμε ξανά»

«Αν ξεχάσεις ποιος πραγματικά είσαι, τότε χάνεις και τον σύντροφό σου», ανέφερε με νόημα η Μπέσυ Μάλφα για την σχέση της με το σύζυγό της

Η Μπέσσυ Μάλφα, που πρωταγωνιστεί στη σειρά του MEGA «Έχω παιδιά», βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 3 Μαρτίου στην εκπομπή «Buongiorno» και, μεταξύ άλλων, μίλησε με τρυφερότητα για τον σύζυγό της, Γεράσιμο Σκιαδαρέση.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στη Φαίη Σκορδά, η ηθοποιός αναφέρθηκε στη νέα φάση της ζωής τους, τώρα που τα τρία τους παιδιά έχουν φύγει από το πατρικό σπίτι, αλλά και στο στοιχείο που κρατά ζωντανή τη σχέση τους όλα αυτά τα χρόνια.

Όπως ανέφερε, πλέον έχουν την ευκαιρία να σκέφτονται περισσότερο τα ταξίδια και τον χρόνο που μπορούν να αφιερώσουν ο ένας στον άλλον, ακόμη κι αν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις δεν τους επιτρέπουν πάντα να υλοποιούν αυτά τα σχέδια. Παραδέχτηκε μάλιστα πως αυτό που συχνά λέγεται —ότι τα ζευγάρια ξαναερωτεύονται όταν τα παιδιά φεύγουν από το σπίτι — ισχύει και στη δική τους περίπτωση.

«Είμαστε πάντα αγαπημένοι», τόνισε χαρακτηριστικά. Αναζητώντας το «μυστικό» της μακροχρόνιας σχέσης τους, σημείωσε πως ίσως αυτό να είναι ο θαυμασμός που τρέφει ο ένας για τον άλλον. Θυμήθηκε ότι ο έρωτάς τους ήταν από την αρχή έντονος, γεμάτος πάθος, ενώ εξήγησε πως πιστεύει βαθιά στην αξία των εμπειριών: το να ερωτευόμαστε, να γνωρίζουμε ανθρώπους και να δημιουργούμε σχέσεις είναι, όπως είπε, ο τρόπος για να ανακαλύψουμε τι είναι αυτό που πραγματικά μας αγγίζει.

Η ίδια υπογράμμισε, επίσης, ότι ο μεγαλύτερος «κίνδυνος» σε μια σχέση είναι να χάσει κανείς τον εαυτό του. «Αν ξεχάσεις ποιος πραγματικά είσαι, τότε χάνεις και τον σύντροφό σου», ανέφερε με νόημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η γνωριμία της με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση έγινε το 1994, στα γυρίσματα της σειράς «Πανδοχείο Βρικολάκων», όπου συνεργάστηκαν για πρώτη φορά. Η σχέση τους εξελίχθηκε γρήγορα σε έναν δυνατό έρωτα και το 1997 παντρεύτηκαν, έχοντας κουμπάρους τους επίσης ηθοποιούς Λήδα Ματσάγγου, Στέλιος Μάινας και Γιώργος Στριφτάρης. Την ίδια χρονιά απέκτησαν τις δίδυμες κόρες τους, Όλγα και Νίκη, που ακολουθούν καλλιτεχνική πορεία στον χώρο της υποκριτικής και της μουσικής με το όνομα Skiadareses, ενώ το 2005 η οικογένειά τους μεγάλωσε με τον ερχομό του γιου τους, Γιάγγου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιάννης Νταλιάνης: Στην κηδεία του αδελφού του με τις κόρες του – Δίπλα του η Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Το τελευταίο αντίο στον αδελφό του, Κωνσταντίνο είπε ο Γιάννης Νταλιάνης τη Δευτέρα.

Διαζύγιο «βόμβα» για Έλληνα πρωταγωνιστή;

Σαν βόμβα «έσκασε» δημοσίευμα περί χωρισμού γνωστού ηθοποιού μετά από 25 χρόνια γάμου.

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Άφησαν για λίγο τα παιδιά τους και βγήκαν βόλτα στη Γλυφάδα

Άφησαν για λίγο τα παιδιά τους και βγήκαν μια βόλτα οι δυο τους.

Μυστικός γάμος για ζευγάρι ηθοποιών;

Ποιο γνωστό ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε κρυφά;

Ασημής Αλεξίου: Η μάχη με τον καρκίνο και η επέμβαση στο πρόσωπο

Ο Ασημής Αλεξίου μας «συστήθηκε» το 1998 μέσα από τη σειρά «Απαγορευμένη αγάπη» υποδυόμενος τον αδελφό του Μάριου Αθανασίου

Ποιος έστειλε στα δικαστήρια τις κόρες της Ζωής Λάσκαρη; Τα 68.000 ευρώ και η αναβολή της δίκης

Στα δικαστήρια οι κόρες της Ζωής Λάσκαρη, Μάρθα Κουτουμάνου...

Ο Παύλος ντε Γκρες αγοράζει διαμέρισμα στην Ηρώδου Αττικού

Φήμες θέλουν τον Παύλο να βρήκε (επιτέλους) το ρετιρέ...