Φερεντίνος για το σποτ με την Καραβάτου: «Παρωδία κάναμε – Γιατί να στεναχωρηθώ;»

Ο Χρήστος Φερεντίνος τόνισε πως πρόκειται για τηλεοπτική μυθοπλασία

Ο Χρήστος Φερεντίνος τοποθετήθηκε για πρώτη φορά σχετικά με τα σχόλια που προκάλεσε η πασχαλινή διαφήμιση στην οποία εμφανίζεται μαζί με την Κατερίνα Καραβάτου. Το ραδιοφωνικό δίδυμο συμμετέχει στο νέο διαφημιστικό σποτ γνωστής αλυσίδας παιχνιδιών για το Πάσχα, στο οποίο αναπαριστούν με χιουμοριστική διάθεση την εμβληματική σκηνή με τον πηλό από την ταινία «Αόρατος Εραστής», με τους Πάτρικ Σουέιζ και Ντέμι Μουρ.

Ο παρουσιαστής ξεκαθαρίζει πως δεν περίμενε να προκληθεί τέτοιος θόρυβος γύρω από το συγκεκριμένο σκετς. «Δεν έχω να πω κάτι. Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα να γίνει όλο αυτό. Εμείς μια παρωδία κάναμε της γνωστής σκηνής από την ταινία με τους Πάτρικ Σουέιζ και Ντέμι Μουρ. Στη συνέχεια την ίδια σκηνή την έκαναν και στο Muppet Show. Χιούμορ έχει, μέχρι εδώ. Γιατί να με στεναχωρήσουν τα αρνητικά σχόλια; Καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Χρήστος Φερεντίνος τόνισε επίσης πως πρόκειται απλώς για τηλεοπτική μυθοπλασία και όχι για κάτι που πρέπει να παρερμηνευτεί. «Όταν βλέπουμε κάτι στην τηλεόραση, δεν σημαίνει πως είναι αληθινό. Ρόλους κάνουμε. Κάναμε ένα σκετσάκι και τίποτα άλλο», είπε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και τον ρεπόρτερ Δημήτρη Σιδηρόπουλο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Τρελά ερωτευμένος ο Φοίβος Παπαδάκης – Η φωτό με τη σύντροφό του

Ο Φοίβος Παπαδάκης πόζαρε αγκαλιά με τη σύντροφό του, Αλίκη Μαρία Νούση.